Skuffet AaB-anfører fokuserer på pokal


Skuffet AaB-anfører fokuserer på pokal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AaB-anfører Thomas Augustinussen var dybt skuffet over 1-2-nederlaget til Randers, som var AaB's sjette kamp i træk uden sejr. Nu handler det kun om pokalen.

AaB-anfører Thomas Augustinussen var meget ærgerlig over nederlaget til Randers, som var AaB's sjette kamp i træk uden sejr, hvis man tæller pokalsemifinalen mod Brøndby med. Den statistik har Augustinussen også styr på.

- Endnu en gang er vi meget skuffede og bitre over, at vi ikke kan vinde fodboldkampe i øjeblikket. Nu er det seks kampe i træk, vi ikke har vundet. Vi troede virkelig, at det skulle være i dag. Folk leverede en god indsats, og vi spillede en flot kamp. Men stadig laver vi for mange fejl, og når vi laver dem, har modstanderne været der med det samme, sagde Thomas Augustinussen til klubbens hjemmeside.

For AaB handler det nu om at komme i pokalfinalen, og det andet semifinaleopgør spilles allerede på onsdag. Det er formentlig klubbens eneste mulighed, hvis nordjyderne vil spille europæisk fodbold næste sæson.

- Vi skal spille fejlfrit for at vinde kampe, og det må vi gøre på onsdag, for vi skal ud af det her så hurtigt som muligt. Folk hænger lidt med hovederne lige nu, men de seneste fem-seks kampe skal vi glemme og fokusere på pokalen. Nu er den meget, meget vigtig, for vi vil i den pokalfinale, siger AaB's eneste målscorer i kampen.

Næste sæson skifter den defensive midtbanespiller til østrigske Red Bull Salzburg.

Skuffet AaB-anfører fokuserer på pokal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce