Skuffende FCK-remis i Sønderjylland

Heller ikke José Junior kunne gøre nogen forskel på et skuffende FCK-hold i Haderslev.
Foto: Jesper Dall/POLFOTO

Skuffende FCK-remis i Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: FC København skuffede slemt, da de i aftes kun fik 1-1 på udebane mod de fightende oprykkere fra Sønderjyske.

Med et kvarters forsinkelse kunne oprykkerne fra Sønderjyske løbe på banen til et af sæsonens højdepunkter - superliga-mødet med FCK. Dommertrioen sad mandag aften fast i den jyske trafik, hvorfor matchen i det sønderjyske måtte udsættes.

Udsættelsen ændrede dog ikke på det københavnske udeholds startopstilling. Grundet en skade hos FCK's tjekkiske profil Libor Sionko blev der for første gang siden ankomsten til klubben her plads til César Santin. Den nyindkøbte brasilianer, der spillede en noget anonym kamp på venstrekanten, kunne efter blot fem minutters spil se Atiba Hutchinson bringe FCK foran 1-0. Fra kanten af feltet satte den langlemmede canadier indersiden på en centring fra venstre, og udplacerede sikkert målmand Henrik Ipsen.

Føringen afspejlede begyndelsen af matchen, hvor FCK dominerede og havde bolden mest, mens de sønderjyske oprykkere gang på gang måtte løbe forgæves efter kuglen. En regnvåd bane gjorde heller ikke missionen lettere for sønderjyderne, der dog formåede at holde københavnerne fra de helt store chancer.

Til trods for massivt spilovertag lykkedes det kun sporadisk for FCK'erne at true Sønderjyske-målet. FCK's Zdenek Pospech var med et huggende langskud tættest på, mens den boldsikre Sønderjyske-angriber Ken Ilsø i modsatte ende stort set var ene om at holde FCK-keeper Jesper Christiansen på stikkerne.

Sønderjyske syntes ikke tilfredse med udviklingen i de første 45 minutter, og træner Carsten Broe satsede fra begyndelsen af 2. halvleg offensivt med indskiftning af angriber Jesper Kjærulff i stedet for forsvarer Jacob Stolberg. Mens FCK'erne skruede gevaldigt ned for tempoet, øjnede de sønderjyske underdogs som kampen skred frem i højere grad muligheden for point.

Og med knapt 25 minutter igen gav den offensive satsning pote. Et hjørnespark blev tæt under mål forvaltet på fornemste vis af forsvarer Anders Egholm. Den solide midtstopper steg til vejrs og kunne med hovedet bringe balance i regnskabet med scoringen til 1-1.

En skuffende anden halvleg fra københavnernes side resulterede derfor i et overraskende, men fortjent remis i Haderslev. (ritzau)

Skuffende FCK-remis i Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce