Kedelig melding for Lasse Møller og GOG: Lasse Møller har pådraget sig et træthedsbrud i det venstre underben, som tidligere har plaget ham.

Håndbold: GOG var uden sin skudstærke back, Lasse Møller, i nøglekampen mod Aalborg Håndbold.

En skanning torsdag havde vist, at Lasse Møller lider af et træthedsbrud i det venstre underben, som også tidligere på sæsonen har givet Møller problemer.

Lasse Møller misser også resten af årets ligakampe - ude mod BSV, hjemme mod Ribe-Esbjerg HH og ude mod Nordsjælland Håndbold.

Møller blev tidligere på ugen udtaget til Nikolaj Jacobsens bruttotrup til EM i Kroatien, men backen er nu også ude af det spil.

- Lasse er desværre først tilbage til februar - efter landsholdspausen, lød det fra GOG-direktør Kasper Jørgensen et par timer før opgøret mod Aalborg blev fløjtet i gang.

GOG skal spille pokalslutspillet Final4 i Holstebro den 3. og 4. februar.

- Vi forventer, at Lasse er klar til Final4, fastslår Kasper Jørgensen.

Møller sad på tilskuerpladserne og fulgte neglebidende med i holdkammeraternes anstrengelser på banen mod Martin Larsen & Co.

- Selvfølgelig er det træls. Men jeg er glad for, at det nu er afklaret, hvad der er galt, og så må jeg arbejder derfra, sagde Lasse Møller til Sport Fyn.

I stedet for Lasse Møller var unge Emil Lærke på holdkortet til opgøret mod Aalborg, men Møllers skade vil specielt lægge et ekstra ansvar på Frederik Clausen i de kommende kampe - som det var tilfældet mod Aalborg.

 

 

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
GOG-sejren minut for minut: Sådan lagde Frank & Co. Aalborg ned

GOG-sejren minut for minut: Sådan lagde Frank & Co. Aalborg ned