Skjern sender Bjerringbro-Silkeborg i tovene


Skjern sender Bjerringbro-Silkeborg i tovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skjern besejrer Bjerringbro-Silkeborg, der efter tre kampe i DM-lutspillet fortsat har en sejr til gode.

Sidste års sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg risikerer ikke engang at nå med i semifinalerne i dette års DM-lutspil i herrehåndbold.

Med et 25-29-nederlag til Skjern på hjemmebane er det indtil videre blevet til tre nederlag i tre kampe, og holdet er med et enkelt point isoleret i bunden af slutspilsgruppe B.

Det er blandt andet Mors/Thys sensationsstart med tre sejre i tre kampe, der er skyld i, at hjemmeholdet reelt ikke havde råd til at tabe kampen.

Holdet var samtidig ekstra presset af, at cheftræner Carsten Albrektsen i sidste uge sygemeldte sig for resten af sæsonen.

Det var derfor op til den tidligere assistent, Claus Uhrenholdt, og den langtidsskadede Mathias Madsen at lægge taktikken.

De valgte at prøve et offensivt forsvar mod Skjern, som dog fik løst udfordringerne i angrebsspillet ganske fornuftigt i første halvleg.

Gæsterne gik til pause med en 16-12-føring, men det lod ikke til at ryste hjemmeholdet synderligt. De gik frisk til opgaven i anden halvleg og var tæt på at nå op på omgangshøjde.

Ved stillingen 20-21 begyndte Skjerns andenmålmand Kristoffer Laursen imidlertid at tage fra, og vestjyderne bragte sig foran 25-21.

I en hektisk afslutning, hvor BSV-spillerne agerede lidt for nervøst, kunne de ikke stille mere op.

Derfor er der ikke ret mange resultater, der skal gå den forkerte vej, hvis ikke Skjern og Mors/Thy skal løbe med de to semifinalepladser i gruppen.

BSV kan dog tage første skridt med en sejr over Mors/Thy på onsdag. Skjern skal omvendt bare vinde en enkelt af de tre resterende kampe for at sikre sig en semifinaleplads.

Skjern sender Bjerringbro-Silkeborg i tovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce