Skive snakkede sig til suveræn sejr


Skive snakkede sig til suveræn sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VEL TALT: Odense Håndbold blev kørt over af et Skive-hold, der var rigtig gode til at dirigere hinanden

HÅNDBOLD: Intet er så slemt, at det ikke er godt for noget, lyder et gammelt mundheld. Præcis sådan var det i går i Odense Idrætshal, der er gabende tom, når Odense Håndbolds kvinder spiller.

Men de mange tomme sæder betyder så, at man i stedet for klappølser, båthorn og slagsange kan høre, hvad spillerne har at sige.

Og i går var det pigerne fra Skive, der havde mest på hjertet - og det gør et holdspil som håndbold noget lettere.

Fynsk stilleleg

Specielt når der skulle forsvares var Skive-pigerne i konstant kontakt med hinanden. Der blev råbt, snakket og dirigeret, så det sang i den store tomme hal. Det var effektivt.

Derfor vandt de gæve jyske piger usvigelig sikkert og uden de store problemer med 10 mål over Odense Håndbold, der fulgte med i 1. halvleg, men fuldstændig tabte mæglet efter pausen.

Det var ikke mange ord, der blev udvekslet i hverken forsvar eller angreb. Heller ikke selv om Odense-bænken nærmest tryglede de spillende om "få snak på" og "sig dog noget".

Så i stedet blev der rigtig god plads til Odense-fejl - og de faldt på stribe og mange af dem var helt elementære.

Frygteligt

Det var ikke rart at se på - og bestemt heller ikke at være del af.

- Det var frygteligt at løbe rundt inde på banen i dag. Det er rigtig hårdt at tabe med 10 mål og lave så mange fejl, mente anfører Kristina Rasmussen.

- Vi er slet ikke klar på nogle områder, da vi går ind til anden halvleg - heller ikke på at snakke med hinanden. Vores første halvleg er okay, men i anden laver nogle rigtig dårlige afleveringer og har intet flow i spillet.

Og det kunne straks aflæses på de hvidblusede Odense-pigers attituder.

- Vi bliver hurtigt frustrerede, og stemningen på holdet bliver dårlig. De mange udskiftninger, hjælper heller ikke på at skabe ro. Men trænerne er nødt til at gøre et eller andet, for ingen af os rammer vores niveau i dag, erkendte anføreren efter øretæven, der nu sammen med resten af holdet skal tilbage i træningslokalet og lære at gribe og kaste - og snakke med sidekvinden.

Skive snakkede sig til suveræn sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce