Skidt aften for OBK


Skidt aften for OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonligaen

OBK - Solrød Strand 1-5

Badminton. Fynboerne kunne ikke selv levere varen og en hjælpende sensation i Højbjerg kom aldrig.

OBK havde stablet en større arrangement på benene for at lokke det fynske publikum i hallen for at støtte spillerne i bestræbelserne på at sikre sig en plads i kvartfinalen. Det var bare ikke nok. Der var såmænd ikke noget i vejen med optakten, hvor der bl.a. blev budt på et interview med formanden for Badminton Danmark, smalltalk med gæsternes Hans Christian Vittinghus og release af bogen om Viktor Axelsen.

Men på de grønne baner kunne OBK-spillerne bare ikke følge med gæsterne, der ret hurtigt bragte sig foran 2-0. I lighed med alle de tidligere holdkampe var mix-doublen chanceløs. Denne gang fik Rickard Eidestedt og Celine Juel blot samlet sølle 15 point sammen i to sæt. Ikke meget bedre gik det Airi Mikkela i damesinglen, der måtte trække sig med sygdom ved stillingen 4/11. Lidt uforståeligt i en så vigtig holdkamp, at hun trods alt ikke forsøgte at fuldføre. Hvem ved - det kunne være endt i en ren feberkamp!

Dermed stod fynboerne med ryggen mod muren. Emil Hybel og Frederik Søgaard holdt dog spændingen i opgøret ved at sejre i en tæt tre-sætter. Særlig unge Hybel var tydelig påvirket af nerver i starten af matchen, men han spillede sig op og gjorde en god figur.

De to herresingler blev begge tabt i to sæt. Steffen Rasmussen leverede en godkendt fight mod førnævnte Vittinghus, der jo ofte fører sig frem på det helt store scener i Østen. Men HK havde lige et ekstra gear, når der var behov. Det samme havde Rasmus Fladberg i 2. singlen, hvor Patrick Bjerregaard var tæt på et flot comeback i første sæt, men blev rundbarberet i det næste. Dermed var hjemmeholdet bagud 4-1 og uden mulighed for point.

Så var der kun tilbage at håbe på en hjælpende fra bundholdet Værløse, der skulle overraske i Højbjerg. Det skete ikke og dermed venter der et nervepirrende kvalifikationsspil for OBK, der bestemt ikke kan være sikker på at forny billetten til Ligaen.

På falderebet fik de tilbageværende tilskuere endnu et nederlag at gå hjem på. Den fynske damedouble fuldendte en helt igennem trist aften, da de tabte opgørets sidste match i to sæt.(bendix)

Skidt aften for OBK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce