Skæbnen afgøres af tålmodighed


Skæbnen afgøres af tålmodighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense hf er under maksimalt pres efter nederlaget i Haderslev

HÅNDBOLD: Odense hf-spillerne undgår næppe at løbe på banen med et vist åg af nerver, når holdet i eftermiddag møder Haderslev i den anden og afgørende kvalifikationskamp om en plads i 1. division.

For den kamps betydning kan praktisk talt ikke undervurderes for det unge og ambitiøse håndboldfællesskab.

- Selvfølgelig er spillerne spændte. Det kunne jeg se ved vores sidste træning torsdag, og selv om jeg har været med i gamet i mange år, også som spiller, er jeg også spændt før sådan en kamp. Pigerne er nok mest bekymrede for, om projektet skulle gå i opløsning, men det har klubben manet i jorden, siger træner Ole Andersen, der kun fokuserer på én ting.

- Vi skal vinde med mere end ét mål, og så er det egentlig ligegyldigt, hvordan vi spiller, siger han.

Spiller for spiller vurderer han Odense hf til at være bedre end Haderslev, og det var da også noget af en overraskelse, at sønderjyderne vandt 25-24, selv om Odense på et tidspunkt var foran hele 19-11 i den første kamp.

Odense følte sig ikke just godt behandlet af dommerparret, men selv ikke fem udvisninger mod Haderslevs ene burde have ændret kampens udfald.

Nu er Odense i stedet pisket til at vinde med to eller score mere end 25 mål og vinde med en enkelt pind for at blive i 1. division.

- Vi skal have tålmodighed i forsvaret, for vi kommer til at stå der 60-70 procent af tiden. De spiller klogt, ikke i et højt udgangstempo, men med masser af kombinationer, fremhæver Ole Andersen som den vigtigste taktiske faktor i dagens skæbnekamp.

Skæbnen afgøres af tålmodighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce