Skadet Tine Rasmussen misser VM


Skadet Tine Rasmussen misser VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonspilleren Tine Rasmussen bliver ikke klar til VM for blandede hold - den såkaldte Sudirman Cup - på grund af en skade i højre fod.

Det danske landshold i badminton er blevet alvorligt svækket forud for VM for blandede hold, Sudirman Cup. Holdets stærkeste kort, verdensetteren Tine Rasmussen, må melde afbud med en skade i højre fod, der har plaget hende gennem længere tid.

- Jeg er selvfølgelig ekstremt skuffet og ked af det. Men jeg kan ikke presse mig selv mere. Skaden er bare værre, end jeg umiddelbart troede, og trods alle mulige forskellige behandlinger kan jeg ikke træne ordentligt igennem endnu. Det vil simpelthen være for risikabelt at tage med til Kina, fortæller Tine Rasmussen i en pressemeddelelse.

Tine Rasmussens afbud får stor betydning for de danske muligheder, vurderer sportschef Finn Trærup-Hansen, men han forsøger alligevel at være optimist.

- Det er klart, at holdet vil savne en spiller som Tine, der har flere titler i Super Serien og masser af erfaring. Opgaven er dog den samme for alle andre på holdet. Vi skal arbejde på at spille vores bedste i de enkelte kampe. Vi har gode spillere, der kan konkurrere med de andre, så mulighederne for sejre til den enkelte og holdet er der, siger Finn Trærup-Hansen.

I Tine Rasmussens fravær bliver der plads til Nanna Brosolat Jensen, som fik sit internationale gennembrud i marts med semifinalen ved All England. Danmark møder Malaysia, Hongkong og Sydkorea i turneringen, der indledes den 10 maj.

Skadet Tine Rasmussen misser VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce