Skadet Svan gør fremskridt: Tror på klarmelding til EM


Skadet Svan gør fremskridt: Tror på klarmelding til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Svans fiberskadede lyske er i klar bedring. Fløjspilleren tror på, at han bliver klar til EM-premieren.

Deltagelsen ved håndbold-EM var alvorligt truet, da Lasse Svan 2. juledag kom galt afsted i en ligakamp for Flensburg-Handewitt.

Men efter de første dage med behandlinger af den fiberskadede lyske er fløjspillerens håb om at blive klar til turneringen i Kroatien vokset.

Måske kan han være med allerede i åbningskampen mod Ungarn 13. januar.

- Målet er at blive klar til første kamp.

- Vi har en plan, og den følger vi. Det går godt indtil videre. Jeg har ingen smerter ved det, jeg har lavet, og det er meget positivt. Det giver mig en tro på, at det kan lade sig gøre, siger Lasse Svan.

Uheldet skete i en forsvarsaktion, hvor han skulle foretage et pludseligt retningsskift.

Lysken gik i strejke, og i det øjeblik var den erfarne fløjspiller næsten sikker på, at EM skulle opleves foran fjernsynet og ikke i kroatiske håndboldhaller.

- Da det to dage senere blev bekræftet, at det var en fibersprængning, var jeg ikke helt på toppen humørmæssigt.

- Men det blev meget bedre de næste par dage, for de øvelser, jeg fik lov til at lave, gik godt. Jeg har generelt kun fået positive tilbagemeldinger fra fysioterapeuterne i Flensburg og på landsholdet, siger Lasse Svan.

Det ligger fast, at manden med de 182 landskampe ikke er med, når landsholdet sidst på ugen spiller tre opvarmningskampe i en turnering i Frankrig.

Tim Sørensen er udtaget som stand-in, men med udviklingen i de seneste dage er der grund til at tro på, at Danmarks EM-fløjpar i højre side bliver Lasse Svan og Hans Lindberg.

- Hvis ikke lysken reagerer på det, jeg har lavet indtil nu, skal jeg løbe til træning onsdag. Jeg håber, det kan lade sig gøre, siger Lasse Svan.

Skadet Svan gør fremskridt: Tror på klarmelding til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce