Skadesramt Rabbits-hold tabte til Hørsholm

De to topscorere i duel i deres første indbyrdes møde i sæsonen: Michael Moore fra Svendborg Rabbits runder Hørsholms Matt Bonds. Foto: Lasse Hansen

Skadesramt Rabbits-hold tabte til Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden Sebastian Åris og Claus Magaard tabte Svendborg Rabbits sæsonens tredje match til Hørsholm, der er bedst indbyrdes.

Basketball: Svendborg Rabbits kom til kort i Hørsholm, der vandt lørdagens basketligadyst 94-82. Det var tredje gang i denne sæson, de to hold mødtes, og Hørsholm er nu bedst indbyrdes med to sejre ud af tre mulige.

Rabbits havde fået to af de skadede spillere, Mikkel Plannthin og Jacob Enevold Jensen, klar til kamp. Til gengæld manglede en anden vigtig spiller, guarden Sebastian Åris, der sad ude med en skade. Anfører Claus Magaard, der sad over med en skade i den seneste hjemmekamp mod Bakken Bears, var på holdkortet i Hørsholmhallen, men han kom ikke på banen, da han fortsat er skadet.

- Vi har haft flere skadede spillere i ugens løb, så vi havde kun fem spillere fra ligaholdet til træning. Så vi måtte supplere med spillere fra 1. divisionsholdet til træning, siger Rabbits' cheftræner, Luca Ciaboco.

Den italienske cheftræner havde kun ni spillere til rådighed i Hørsholm, og det blev for svær en opgave mod et Hørsholm-hold, der var opsat på revanche efter overtidsnederlaget til Svendborg Rabbits i de to holds seneste møde i Hørsholmhallen i oktober.

Rabbits var fint med i kampens første fase og kom foran 10-7. Men Hørsholm vandt første periode 24-19 og kontrollerede kampen derfra.

Anden periode vandt hjemmeholdet 26-20 og kunne gå til pause foran 50-39.

Tredje periode vandt Hørsholm 26-20, og Rabbits kunne trøste sig med at vinde sidste periode 23-19.

Hørsholm skød godt fra distancen og ramte på halvdelen - 9 ud af 18 - af holdets trepointforsøg. Til sammenligning ramte Rabbits kun på hver femte trepointforsøg - 5 ud af 23.

Hørsholm vandt også reboundstatistikken 43-33, anført af ligatopscorer Matt Bonds, der scorede 26 point og tog hele 17 rebounds.

Michael Moore blev topscorer for Rabbits med 26 point. Terrell Harris scorede 15 point, Mathias Kelley 12, Harding Nana 11 og Jacob Enevold Jensen 10.

Med sejren holder Hørsholm fast i andenpladsen og har otte sejre i 11 kampe, mens Svendborg Rabbits er på sjettepladsen med tre sejre i ni kampe.

Svendborg Rabbits spiller næste gang på onsdag hjemme mod Næstved.

Skadesramt Rabbits-hold tabte til Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce