Skadesplaget ishockeyklub bruger 36-årig revisor i NHL

Scott Foster (med nummer 90) fik natten til fredag sin formentlig første og sidste kamp i NHL, da revisoren blev sendt på isen for Chicago Blackhawks.

Skadesplaget ishockeyklub bruger 36-årig revisor i NHL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chicago Blackhawks fik begge sine målmænd skadet og spillede NHL-kamp til ende med en amatør i målet.

Ishockeyklubben Chicago Blackhawks måtte natten til fredag ty til en sjælden nødløsning i et opgør mod Winnipeg Jets i NHL.

På grund af skader endte en amatør med at vogte målet i de sidste 14 minutter for Chicago i sejren på 6-2.

Før kampen trak Chicagos førstemålmand, Anton Forsberg, sig med en skade, og reserven Collin Delia måtte i tredje periode opgive af gennemføre kampen på grund af krampe.

Så var der ikke flere målmænd at tage af i Chicagos NHL-trup.

Chicagos stab havde dog forudset det mulige skadesscenario og havde kort før kampen givet den 36-årige revisor Scott Foster en dagskontrakt, så han kunne komme på isen.

Efter en kort opvarmning blev Scott Foster til et kæmpe jubelbrøl fra næsten 22.000 tilskuere sendt ind til sin første og formentlig sidste kamp i NHL.

På det tidspunkt var Chicago foran med 6-2, og derfor skulle meget gå galt, hvis værterne skulle sætte den store føring over styr.

Efter et minut blokerede Scott Foster det første Winnipeg-forsøg, og selv om gæsterne fik afsluttet syv gange på amatørmålmanden, så lykkedes det ikke at score på ham.

- Det her er noget, som ingen kan tage fra mig.

- Jeg skal hjem og fortælle det til mine børn, og så kan de fortælle det videre til deres venner. Det er virkelig sjovt, siger Scott Foster.

Allerede natten til lørdag skal Chicago i aktion igen i NHL, men det bliver uden Foster. Chicago har i stedet hentet en målmandsgardering op i NHL-truppen fra samarbejdsklubben Rockford i AHL.

Skadesplaget ishockeyklub bruger 36-årig revisor i NHL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce