Skadesplaget Zimling: Jeg er 100 procent klar


Skadesplaget Zimling: Jeg er 100 procent klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niki Zimling plejer at have skadesproblemer af en eller anden art, men det er ikke tilfældet lige nu.

Midtbanespilleren Niki Zimling fik en røffel af sin klubtræner i Mainz 05, Thomas Tuchel, da danskeren vendte skadet hjem fra den seneste landsholdssamling i sidste måned.

Zimling blev lægskadet i første halvleg af VM-kvalifikationskampen mod Armenien og vendte ukampdygtig tilbage til Tyskland. Op til Armenien-kampen havde Zimling haft problemer med bentøjet.

- Det er korrekt, at Tuchel og jeg havde en snak sammen. Vi fik snakket om tingene, og jeg fik at vide, at jeg skulle være bedre til at lytte til min egen krop og måske være lidt mere eftertænksom.

- Men det er svært. Jeg er den type spiller, der spiller med følelserne, og jeg har brug for at have hjertet med i alt, hvad jeg gør. Det er en svær balancegang. Det bliver en enorm udfordring for mig, siger Zimling.

Op til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Italien og Malta er der dog ingen problemer.

- Jeg er fit. Jeg er kommet mig over den lægskade, jeg fik mod Armenien, og jeg har ikke mærket til den siden. 7-9-13 for det. Jeg håber, at det fortsætter.

- Jeg har ikke altid lyttet til min krop, og det er derfor, at jeg har haft alle de småskavanker. Jeg har ikke haft de store skader, det har oftest været små, irriterende skader, som har holdt mig ude i tre-fire uger maksimalt.

- Jeg skal være bedre til at lytte til min krop, ikke så meget til mit hjerte, siger Zimling.

Fredag gælder det Italien, tirsdag er Malta modstanderen. Begge gange i Parken.

Skadesplaget Zimling: Jeg er 100 procent klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce