Skaderne er haglet ned over Rollo-bokserne

Rollos danske mester Lena Bertelsen fik før jul gipsen af en brækket tommelfinger o kæmper nu for at blive klar til JM sidst i januar. Foto: Katrine Becher Damkjær

Skaderne er haglet ned over Rollo-bokserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sydfynske bokseklub tilknytter fysioterapeut for at forebygge skader, og BK Rollo får flere nye kampboksere i det nye år.

Boksning: Bokseklubben Rollo har kørt lavt blus i julen efter et efterår, hvor skaderne er væltet ned over Svendborg-klubbens boksere.

Allerede op til Fight Night-stævnet på Frederiksøen i Svendborg 3. november havde U17-bokseren Mathias Hansen store problemer med sin pegefinger og kunne ikke slå igennem med slaghånden i kampen. Han måtte melde afbud til DM, som han vandt sidste år og nu holder han pause resten af sæsonen, oplyser Henrik Hansen fra Rollo.

U19-bokseren Emil Olesen døjede med et ribben op til novemberstævnet i Svendborg, og sværvægter Rasmus Christiansen led også med sin kno, som senere holdt ham ude af DM.

Til DM brækkede Rollos danske mester Lena Bertelsen tommelfingeren i første omgang, men hun boksede finalen færdig og vandt 5-0. Hun fik gipsen af 18. december og kæmper nu mod uret for at blive klar til de jyske mesterskaber sidst i januar og det store stævne Golden Girl i Sverige første weekend i februar.

Lena Bertelsen og Cecilie Kølle er i øvrigt udtaget til landsholdets bruttotrup, der samles midt i januar.

U15-bokseren Mads Lauridsen holder en mindre pause med et skadet håndled, så han er trukket fra U15-JM midt i januar. Derimod er U15-bokseren Jessica Black og elitebokseren Jens Jørgen Winther Meyer vendt tilbage til ringen efter pauser på henholdsvis et halvt og tre år. De tager til Viking Box Cup i Nørresundby 5.-7. januar.

Rollo har tilknyttet fysioterapeut René Søsborg for at få styr på skaderne og hjælp og råd til, hvad bokserne kan gøre, oplyser Henrik Hansen.

Rollo har i øvrigt knyttet fire nye til kampholdet efter jul, så truppen tæller 12 boksere.

Skaderne er haglet ned over Rollo-bokserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce