Ishockeyligaen

Sjette sejr i træk til Odense Bulldogs, der fik revanche for septembernederlag til Hvidovre og nu er tæt på en plads i nyskabelsen Final Four i januar.

Ishockey: Med en sejr på 4-2 ude over Hvidovre fik Bulldogs revanche for overtidsnederlaget på 2-3 hjemme til oprykkeren en søvnig søndag midt i september.

Sejren denne grå tirsdag i november var den sjette på stribe til Odense Bulldogs, der nu er tæt på at sikre sig en plads i nyskabelsen Final Four i januar. Det er pokalturneringens slutspil i VM-arenaen i Herning for de fire bedste hold efter 20 runder, og Bulldogs er på tredjepladsen med 36 point for 18 kampe.

Regnebrættet gøres op om en uge efter kampene tirsdag 21. november.

22-årige Jonas Hansen bragte Bulldogs på vinderkurs ved at score kampens to første mål. Det første efter 13 minutter og det andet et minut inde i anden periode. Halvandet minut efter reducerede Victor Björkung for hjemmeholdet til 1-2, men tre minutter senere scorede Dale Mitchell til 3-1 med assist fra Jamie Lewis og Andreas Pedersen foran 412 tilskuere.

Fem minutter inde i tredje periode scorede kaptajn Jacob Johnston til 4-1 i powerplay. Rasmus Hansen fik reduceret til 2-4 seks minutter før tid. Trods to fynske udvisninger i de sidste fem minutter kom Hvidovre ikke tættere på.

Odense Bulldogs var uden Frederik Sørensen, der har fået seks spilledages karantæne for en tackling mod en Herning-spillers hoved- og halsregion i kampen 5. november, hvor Bulldogs vandt 2-1. Dermed må Frederik Sørensen sidde udenfor resten af november og er først spilleberettiget igen 3. december, hvor Bulldogs skal til Frederikshavn. 

Bulldogs spiller næste gang på fredag hjemme mod Sønderjyske.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.