Sjette sejr i træk til SfB


Sjette sejr i træk til SfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en forfærdelig første halvleg fik SfB vendt 0-1 til 2-1 ude over Virum på mål af Jonas Hvilsom og Ulrik Mikkelsen

VIRUM: Oprykningstoget ligger på lur hos SfBs danmarksseriehold i fodbold, der i går sikrede sig den sjette sejr på stribe med en 2-1 sejr ude over Virum/Sorgenfri, som dermed led sit første nederlag på hjemmebane.

Da rækkens nummer to, Nivå/Kokkedal, lørdag sensationelt tabte 1-5 hjemme til bundholdet B1921, er SfB nu kun to point fra den oprykningsgivende andenplads.

Der var ellers ikke meget, der tydede på endnu en SfB-triumf efter første halvleg i går. Ved pausen var SfB heldige med kun at være bagud med et mål, men i anden halvleg vendte kampen totalt, da SfB fik scoret to gange på mål af to af de unge, 19-årige Jonas Hvilsom og 21-årige Ulrik Mikkelsen.

- Det gælder om at udnytte chancerne, når vi får dem, for i dag producerede vi ikke så mange af dem, sagde Jonas Hvilsom efter kampen.

Den unge Hvilsom var personificeringen på det forvandlede SfB-hold, der efter pausen kom ud med stor vilje og aggressivitet og satte sig på kampen. Hvilsom havde flere gode fandenivoldske gennembrud på højrekanten, men var også lige ved at kamme over i sin iver for at nå bolden, da han fik en advarsel ti minutter før tid for et voldsomt frispark mod Virums Danny Holm.

Hvilsom fik for to måneder siden i SfBs seneste nederlag, udekampen mod Nivå/Kokkedal, rødt kort for en voldsom tackling. Men i går slap han med en advarsel - og mere var frisparket heller ikke til.

SfB spiller på søndag hjemme mod et andet af holdene i den bedste halvdel, Kastrup, der i lørdags tabte 0-1 til Helsingør.

Virum/S-SfB - side 3

Sjette sejr i træk til SfB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce