Silkeborgs succesduo: Holdindsats skal redde os


Silkeborgs succesduo: Holdindsats skal redde os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angrebsduoen Marvin Pourié og Martin Svensson stod bag fredagens Silkeborg-sejr, og de håber på flere sejre.

Silkeborg sejrede 3-1 over AGF i fredagens sene superligaopgør. Silkeborg har nu 27 point ligesom Sønderjyske og Brøndby over nedrykningsstregen. Og dermed lever håbet om overlevelse stadig i søhøjlandet.

Silkeborgensernes farlige frontduo, Marvin Pourié og Martin Svensson, scorede tre mål i kampen.

Og selvom deres indbyrdes samarbejde var fremragende, fastslår begge spillere, at det er en holdindsats, der skal til, hvis holdet vil blive i Superligaen.

- Det er en holdindsats, der skal sikre os i Superligaen. Det er hele holdet, der skal præstere. Det er ikke nok, at bare to personer præsterer, siger Martin Svensson, der scorede kampens 2-1-mål på oplæg af Pourié.

- Marvin og jeg havde noget godt sammenspil, og det er da klart, at hvis vi kan forsætte vores gode samarbejde og score mange mål, så er det ekstra godt for holdet, fortæller Martin Svensson.

Samarbejdet mellem Svensson og Pourié har indtil videre udmøntet sig i 15 scoringer i Superligaen. Pourié har dog offentligt ytret ønske om at skifte klub til sommer. Han håber at efterlade et Silkeborg-hold i landets bedste række.

- Det vil gøre mig meget stolt, hvis jeg hjælper Silkeborg til at forblive i Superligaen. Vi er dog 11 spillere på banen, der skal arbejde sammen, og hvis vi overlever, er det hele truppen, der skal have kredit for det, siger Pourié.

- Der skal lyde et stort cadeau til hele holdet efter sejren over AGF. Og hvis vi fortsætter på den måde, lægger der flere point og venter, vurderer den tyske topscorer.

Næste gang Silkeborg skal i kamp er på udebane mod Brøndby. Her skal der findes en ny frontduo, da Marvin Pourié sidder over med karantæne, og Martin Svensson er yderst tvivlsom efter at være udgået med en skade sent i kampen mod AGF.

Silkeborgs succesduo: Holdindsats skal redde os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce