Silkeborg vil af med Bo Nielsen


Silkeborg vil af med Bo Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Angriberen Bo Nielsen, der er blevet lagt på is af Viggo Jensen i Silkeborg, træner nu end ikke med klubbens andethold. Han har halvandet år tilbage af sin kontrakt og er parat til at gå hjemme og hæve sin fulde løn, hvis ikke klubben vil bruge ham.

En løsning som SIF næppe er interesseret i, da klubben nok kunne bruge pengene bedre end på en løntung spiller uden fremtid på holdet.

- De har tilbudt mig en ophævelse af min kontrakt, hvor jeg ville få 60 procent af, hvad jeg havde til gode, men det sagde jeg pænt nej tak til. Jeg er ved at nå en alder, hvor jeg også skal tænke på tiden efter fodbolden, og min løn kan hjælpe mig et godt stykke på vej, siger den tidligere Nørre Aaby-spiller.

- Jeg synes ikke, jeg skylder SIF noget efter den måde, som tingene er sket på. Jeg har været positiv og er gået ind i det med åbne arme. En anden klub kan godt lokke mig, men det skal være på et vist niveau. Nu vil jeg bruge det næste stykke tid på at tænke over, hvad der skal ske.

Ifølge SIF's administrerende direktør, Ole Hansen, har midtjyderne stadig følere ude hos andre klubber om et eventuelt klubskifte for den 31-årige angriber, men endnu har det ikke ført til noget konkret.

SIF og Bo Nielsen har aftalt at mødes igen i august.

Silkeborg vil af med Bo Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce