Svendborg Rabbits vandt en sikker sejr over den gamle storklub Sisu i ottendedelsfinalen i pokalturneringen.

Basketball: Som det første hold er Svendborg Rabbits klar til pokalkvartfinalerne. Rabbits vandt tirsdag aften en sikker sejr på 88-45 ude over Sisu fra 2. division i pokalturneringens ottendedelsfinale.

Gentofte-klubben Sisu er en af de stolte traditionsklubber i dansk basket med stribevis af mesterskaber bag sig. Men i sommer valgte klubben at trække sig fra Basketligaen og spiller nu i 2. division med unge spillere og nogle med ligaerfaring.

Sisu kunne ikke matche ligaholdet Svendborg Rabbits, der vandt en klar sejr og fik fordelt spilletiden pænt blandt spillerne.

Da ligahold kun må stille med en amerikaner mod lavere rangerende hold, sad Terrell Harris over. Den anden Rabbits-amerikaner, Michael Moore, spillede og blev noteret for 16 point. Claus Magaard blev topscorer med 18 point. Jacob Enevold Jensen scorede 17 point. Sebastian Åris scorede 13 point. Harding Nana scorede 7 point, Tomas Bjarkason og Ole Jensen blev hver noteret for 6 point.

Der er lodtrækning til pokalkvartfinalerne 20. oktober.

Allerede torsdag i denne uge skal Svendborg Rabbits i kamp igen. I Basketligaen skal Rabbits på udebane møde sidste sæsons DM-finalist Horsens IC, der har vundet to af de første tre kampe. Eneste nederlag var et nederlag på 81-78 til mestrene Bakken Bears. Rabbits har vundet en af de første tre kampe.

  • SportFyn