Sikker på overlevelse: Otterup HK vil holde dampen oppe mod Randers

Daniel Nielsen var med til at hive Otterup HK ud af mørket, og nu skal sæsonen sluttes godt af. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Sikker på overlevelse: Otterup HK vil holde dampen oppe mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup HK er sikre på overlevelse i førstedivision, men når holdet tager til Jylland for at møde Randers HH fredag, bliver der ikke gået mindre til den af den grund. Cheftræner Daniel Nielsen vil forsøge at holde den form gående, som sikrede holdet overlevelse efter en katastrofal sæsonstart.

Håndbold: Fredag spiller Otterup HK's herrer tredjesidste kamp i førstedivision på udebane mod rækkens nummer to, Randers HH. Og fynboerne kommer til kampen med en god lille stime i baggagen. Tre sejre i de tre seneste kampe betyder, at Otterup ikke længere har noget at spille for i tabellen. Flere ligaholds andethold har domineret i andendivision, og derfor bliver der færre nedrykningspladser i førstedivision, hvor Otterup således er sikre på overlevelse.

Holdet fra Nordfyn er lige nu nummer ni, men den øjeblikkelige placering fortæller ikke hele historien om Otterups sæson. Efter en forfærdelig start på sæsonen med seks nederlag i de første seks kampe, tog Daniel Nielsen over som cheftræner, og siden har holdet været noget bedre, end niendepladsen vidner om.

Og blandt andet derfor vil Daniel Nielsen arbejde hårdt for også at slutte stærkt.

- Jeg synes, at sæsonen har været fantastisk. Alle omkring holdet var med til at tage skeen i den anden hånd efter den start, vi havde, og vi har hjulpet hinanden. Jeg synes, det kendetegner vores hold, at vi har et godt sammenhold, og fællesskabet er helt unikt. Man har hjulpet hinanden, selv om man måske sidder på bænken, og det er også noget, vi har arbejdet med, siger han.

Vil fortsætte med at kæmpe

Den mentalitet ønsker Daniel Nielsen at bruge til at holde momentum i de sidste tre kampe.

- Vi går efter seks point. Hvis ikke vi troede på, at vi kunne vinde dem alle sammen, så kunne vi lige så godt lade være. Vi har en fed trup med en bredde, der gør, at vi har spillere hele vejen rundt, der kan afløse, hvis nogen ikke spiller deres bedste, siger han.

Og den første opgave bliver altså Randers, som ligger til at spille om oprykning, og regnestykket er klart - skal Otterup have seks point mere, så skal de også slå topholdet.

- Det bliver svært, men vi har vundet svære kampe på det seneste. Vi er et hold, som, hvis vi rammer dagen, kan slå alle. Vi kan også tabe til alle, hvis vi ikke rammer den. Og det er kendetegnende for rækken, at alle kan slå alle, så vi tror på, at hvis vi har styr på vores aftaler, som vi har haft, så har vi en chance. Vi skal nok levere, selv om vi ikke spiller for noget i tabellen, siger Daniel Nielsen.

Det første opgør mellem de to hold endte med en Randers-sejr på 27-21.

Sikker på overlevelse: Otterup HK vil holde dampen oppe mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce