Sikker dansk sejr over Norge


Sikker dansk sejr over Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske herrelandshold i håndbold vandt 33-29 over Norge i træningsturneringen Cimber Sterling Cup, der tjener som opvarmning forud for EM.

Landstræner Ulrik Wilbek krævede forud for træningskampen mod Norge forbedringer i det danske forsvar. Og det ønske fik han opfyldt med en dansk sejr på 33-29 i den anden kamp ved Cimber Sterling Cup, som fungerer som opvarmningsturnering forud for EM.

Fredag fungerede det danske forsvar særdeles dårligt i den smalle sejr over Slovenien, men mod Norge havde Wilbek fået skruet defensiven bedre sammen. Det danske hold forsøgte sig med både et fladt 6-0-forsvar og en mere offensiv 5-1-formation med Michael V. Knudsen som fremskudt spiller. Det generede nordmændene, som slet ikke fik deres angreb til at fungere. Og når nordmændene endelig fik skudt på mål, stod målmand Kasper Hvidt konstant og effektivt i vejen.

Danmark vandt fortjent kampen, anført af en hårdtskydende Mikkel Hansen med seks mål og Mads Ø. Nielsen, som endte med at blive dansk topscorer med syv mål.

Det var også løfterigt at se landsholdets joker Henrik Knudsen finde sig bedre og bedre til rette som playmaker. I den skadede Jesper Jensens fravær kan Kielce-spilleren vise sig at blive guld værd for Danmark. Med mange gode afleveringer og fem mål virker han allerede som en rutineret dansk landsholdsspiller til trods for at være den mest urutinerede spiller på det danske landshold med blot syv kampe.

Søndag møder det danske landshold Tjekkiet i sin sidste kamp i turneringen.

Sikker dansk sejr over Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce