Sidste test for Rabbits inden slutspillet

En flyvende Rabbits-guard, Sebastian Åris, med et solidt greb om bolden i februar-kampen mod Stevnsgades Liutkus Mazvydas, hvor Rabbits overraskende tabte 73-75 til bundholdet. Det nederlag vil Rabbits gerne revanchere tirsdag aften på Nørrebro. Foto: Katrine Becher Damkjær

Sidste test for Rabbits inden slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits skal tirsdag aften til Nørrebro for at møde Basketligaens bundhold Stevnsgade i den sidste grundspilskamp, inden slutspillet begynder med kvartfinaler mod Næstved i næste uge.

Basketball: Tirsdagens basketligakamp i Nørrebrohallen i København handler for Svendborg Rabbits om at få tanket yderligere selvtillid og finpudset formen inden slutspillet.

Kampen mellem Stevnsgade og Svendborg ændrer ikke på tabellen i grundspillet, hvor Stevnsgade er sikker på at slutte sidst, mens Rabbits bliver sekser. Dermed skal Rabbits møde nummer tre, Næstved, i kvartfinalerne, mens Stevnsgade skal møde vinderen af grundspillet, formentlig Horsens IC.

Men Rabbits har noget, der skal hævnes mod Stevnsgade. Bundholdet har kun fået to sejre i denne sæson, men en af dem var mod netop Rabbits, endda i Svendborg. I kampen den 8. februar førte Rabbits 73-66 med to minutter igen, men tabte alligevel kampen 73-75.

Det var sæsonens lavpunkt for Rabbits, der siden har fået rejst sig og senest vandt 104-96 hjemme over nummer fem, Randers. Kampen i torsdags viste et Rabbits-hold med energi, gejst og stærkt angrebsspil, hvor skuddene sad, hvor de skulle - i kurven og ikke ved siden af.

Rabbits var endda uden de skadede store folk Jacob Enevold og Harding Nana, og sidstnævnte ventes klar til slutspillet i næste uge. Desuden blev den amerikanske forward Demonte Flannigan sparet i store dele af kampen, så han kan være helt frisk til slutspillet.

Næstved er modstanderen i DM-kvartfinalerne, der begynder på mandag i Næstved. Der spilles bedst af fem kampe, og i Rabbits' første hjemmekamp i serien torsdag 22. marts er der takket være sponsoren SEF Energi gratis adgang.

Sidste test for Rabbits inden slutspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce