Sidste kamp før jul: Odense Bulldogs klar til topkamp i Aalborg

Odense Bulldogs' Yannick Vedel (4) presses ved banden af Aalborg Pirates' Henry Hardarson (71), og Odenses Jakob Wittendorf (61) kæmper med Aalborgs Mads Falborg Iversen (på knæ) i de to holds første møde i denne sæson. Foto: Lasse Hansen

Sidste kamp før jul: Odense Bulldogs klar til topkamp i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs vil spille bedre end i den seneste dyst ude mod Aalborg Pirates, der fører 2-1 i det indbyrdes regnskab.

Ishockey: Efter at have mødt alle modstandere tre gange tager Odense Bulldogs nu hul på fjerde omgang af grundspillet, hvor man skal møde alle hold fem gange. Indtil videre har det været en mere end godkendt sæson med en andenplads og 59 point for 30 kampe samt en plads i pokalturneringens Final Four i januar.

Nærmeste forfølger i tabellen er fredagens modstander Aalborg Pirates, der er fem point efter. Aalborg har vundet to af sæsonens tre første indbyrdes opgør, så med nordjysk sejr hjemme i Gigantium fredag aften vil Pirates være sikker på at være bedst indbyrdes, hvis de to hold slutter med samme pointtal.

- Vi vil selvfølgelig gerne vinde og gøre det bedre, end da vi sidst besøgte Aalborg, siger Mads True, assistenttræner i Odense Bulldogs.

Da det fynske hold 13. oktober gæstede Aalborg, tabte Bulldogs 4-1 i den første kamp med den svenske træner Mikael Gath ved roret.

- Det var Mikaels første kamp, og der blev rykket rundt på nogle af kæderne. Ikke for at det skal være en undskyldning, men det var en af de kampe, hvor vi ikke spillede særlig godt, siger Mads True.

Til gengæld vandt Bulldogs i sæsonpremieren 5-1 hjemme over Pirates, men i det seneste indbyrdes møde i Odense 24. november tabte Bulldogs 2-3.

- Det var en kamp, vi lige så godt kunne have vundet, mener Mads True.

Efter to nederlag i træk vandt Bulldogs i tirsdags 4-2 hjemme over mestrene Esbjerg.

- Vi tog et skridt fremad i tirsdags, siger Mads True.

Brud på kæbe og kindben

Bulldogs er fortsat uden den skadede Søren Nielsen, der blev ramt af pucken på kinden i kampen mod Hvidovre i lørdags.

- Han har fået et brud på overkæben og kindbenet, men det er heldigvis noget, der kan hele uden operation. Vi forventer, at han kan være med igen først i det nye år. Vi tager det stille og roligt og tager ingen chancer med ham, siger Mads True.

Nicolai Eriksen og Henrik Nielsen sad også ude med skader i tirsdagens sejr over Esbjerg og er formentlig heller ikke med i fredagens kamp.

Rasmus Bjerrum overtog Søren Nielsens plads i førstekæden og leverede en fin præstation, som blandt omfattede en scoring til 2-1.

- Rasmus gjorde det godt på en for ham uvant plads som center, siger Mads True.

Aalborgs seneste kamp var pudsigt nok også mod Esbjerg. Det var i søndags, hvor Aalborg hjemme vandt 4-3 efter overtid. Tvillingerne Mikkel og Martin Højbjerg fordelte scoringerne imellem sig med to til hver.

I den kamp vogtede Jesper Wulff for anden kamp i træk målet i stedet for den normale førstekeeper, den tidligere Bulldogs-målmand Tadeas Galansky. Den normale reserve Jesper Wulff er ubesejret i sine to kampe og har ifølge Aalborg Pirates' hjemmeside fået beskeden "Du starter, indtil vi taber." Står det til troende, må Galansky se til fra bænken mod sin gamle klub.

Aalborg henter målscorer

Aalborg Pirates har torsdag meddelt, at klubben har hentet en af sidste sæsons profiler tilbage. Det er den 23-årige angriber Peter Quenneville, der i denne sæson har spillet for tjekkiske Dynamo Pardubice og finske SaiPa.

Peter Quenneville var en af årsagerne til, at Aalborg Pirates i sidste sæson vandt grundspillet. Den canadiske angriber scorede 30 mål og lavede 19 assister i de 45 kampe i grundspillet.

- Han er en god spiller, siger Mads True om Quenneville, der dog først skal have arbejds- og opholdstilladelse, inden han må spille for Aalborg.

Aalborg Pirates er ramt af skader. I den seneste kamp manglede Victor Panelin-Borg, Bjarke Møller, Tobias Ladehoff, Sebastian Brinkman og Oliver Anker Christensen.

Kampen i Gigantium begynder fredag klokken 19.30. Herefter går Bulldogs-spillerne på en kort juleferie 23.-26. december, inden der igen kaldes til træning tredje juledag. Bulldogs spiller i modsætning til flere af de øvrige hold hverken den 27. eller 29. december, hvor der er næsten fuldt program. Bulldogs spiller kun én kamp mellem jul og nytår, den 30. december klokken 16.00 hjemme mod Rødovre.

Sidste kamp før jul: Odense Bulldogs klar til topkamp i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce