Showkamp på isen: Flot farvel til Mitchell

Dale Mitchell siger efter fire år i Odense farvel til Bulldogs. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Showkamp på isen: Flot farvel til Mitchell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dale Mitchell scorede efter fem sekunders spil i sin afskedskamp for Odense Bulldogs. Sebastian Ehlers forlænger kontrakten med Bulldogs.

Ishockey: Det gik noget langsommere end til en ligakamp i den fynske isarena, men de 666 tilskuere - imponerende antal til en showkamp - fik noget at juble over allerede efter fem sekunders spil.

Dale Mitchell fik en aflevering direkte efter faceoff, og den 28-årige canadiske topscorer sendte pucken ind til 1-0 for det hvide hold i sin afskedskamp for Odense Bulldogs.

- Mitchell, Mitchell, lød det flere gange fra supporterne, der sendte et kærligt farvel til holdets store profil gennem de fire seneste sæsoner.

Efter at kvartfinalerne glippede for Bulldogs, sluttede den fynske hockeysæson med en opvisningskamp fredag aften, hvor spillere og sponsorer var blandet på de to hold.

Bulldogs-formand Henrik Benjaminsen, der selv har en fortid som bastant back på Bulldogs-holdet for et årti siden, fik sat en smældende tackling op mod banden på den store Bulldogs-angriber Ned Lukacevic. Benjaminsen fik også scoret til 2-1 for det hvide hold i slutningen af første periode.

Ehlers forlænger

Efter første periode fik tilskuerne en nyhed. Sebastian Ehlers, der kom til Odense fra Aalborg inden denne sæson, har forlænget sin kontrakt med Odense Bulldogs for næste sæson.

- Jeg har været rigtig glad for at være i klubben, byen og de mennesker, der er omkring holdet, så det føles meget naturligt med en forlængelse. Derudover synes jeg, Odense er et godt sted for mig at udvikle mig videre, siger Sebastian Ehlers, der fylder 25 år på onsdag.

- Jeg synes ikke, folk må glemme, at Odense er i en genopbygningsfase. Vi har mange unge spillere, som er ved at lære, hvad der skal til for at spille og vinde kampe i den danske liga. Vi kan ikke komme udenom, at de seneste par måneder har været rigtig skidt, men vi startede altså sæsonen rigtig godt, siger Ehlers, der i denne sæson scorede 26 point, fordelt på fem mål og 21 assister.

- Sebastian er en vigtig brik i det nye Odense Bulldogs, som vi bygger op i den kommende sæson. Sebastian har i denne sæson vist sit værd som en stærk tovejscenter og leder både på og uden for isen. Vi har store forventninger til, at han i den kommende sæson vil tage endnu mere ansvar på holdet og udvikle sit spil yderligere. For os er han en karakterspiller, der skal være med til at opbygge den helt rigtige mentalitet på holdet, siger Bulldogs-formand Henrik Benjaminsen.

Sebastian Ehlers kom også på tavlen i showkampen med sin scoring til 4-2 og en assist til Yannick Vedels scoring til 5-2 to sekunder før tid i anden periode.

Larsen med bundesligahår

Backen Martin Larsen, der havde iført sig en paryk med et langt bundesligahår, inviterede til slåskamp for sjov mod Frederik Sørensen, og med smil på læberne fik de begge to minutter i straffeboksen efter at have rodet rundt på isen.

Humørbomben Martin Larsen scorede til slutresultatet 6-3 på en friløber i et tomt mål, efter at han skøjtede ud af straffeboksen.

En af sponsorerne, René Nørgaard fra Svends Auto, blev kåret til man of the match. Han fik scoret for det grønne hold i showkampen.

Årets Bulldogs-mål blev kåret inden kampen, og den ære fik Yannick Vedel for sin scoring bag om ryggen i udekampen mod Aalborg 22. december.

Men Dale Mitchell var manden i fokus denne fredag midt i marts med gentagne hyldestseancer på isen.

- Bliv ved med at støtte jeres hold. Jeg vil aldrig glemme jer, takkede Odenses mest populære canadier, inden trøjeauktionen gik i gang.

Showkamp på isen: Flot farvel til Mitchell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce