Sharapova færdig i Paris

Russiske Dinara Safina skreg sin sejrsglæde ud, da hun havde besejret verdensetteren, landsmanden Sharapova.
Foto: Laurent Baheux/ap/polfoto

Sharapova færdig i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensetteren slået ud af French Open i ottendedelsfinalen, da landsmanden Dinara Safina vandt efter tre hårde sæt. Roger Federer vandt sikkert

TENNIS: Verdensetteren på kvindernes tennisrangliste, Maria Sharapova, er færdig ved French Open i Paris. Mandag tabte den 21-årige russer i ottendedelsfinalen til sin 13.-seedede landsmand, Dinara Safina, efter en lige kamp over tre sæt.

Maria Sharapova vandt første sæt efter tiebreak, og i andet sæts tiebreak førte hun 5-2, inden Safina hev sættet hjem.

Ved stillingen 2-3 i tredje sæt overlevede Sharapova tre breakbolde i egen serv, men på den fjerde skød hun bolden i nettet, og derefter var der helt udsolgt hos Maria Sharapova, som ellers havde håbet at hjemføre den eneste Grand Slam-titel, hun mangler i samlingen. Sejrscifrene i Safinas favør blev 6-7 (6-8), 7-6 (7-5) og 6-2.

- Efter min titel i år i Berlin er det her en af mine bedste kampe og et af mine bedste comebacks, sagde Dinara Safina, som i andet sæt reddede en matchbold. Det er anden gang på tre år, at Dinara Safina besejrer Maria Sharapova i French Open.

- Jeg lavede et vinderslag på hendes matchbold, og det ændrede tingene. Før det løb jeg bare rundt og slog boldene tilbage. Men jeg blev nødt til at fokusere på mig selv, i stedet for at vente på hendes fejl og lade hende bestemme spillet, sagde Safina. Hun møder i kvartfinalen endnu en landsmand, syvendeseedede Elena Dementieva.

Helt som ventet sikrede tennisverdensranglistens etter hos mændene, Roger Federer, sig derimod adgang til kvartfinalerne i French Open. Den suveræne schweizer sendte den useedede franskmand Julien Benneteau ud af turneringen i tre sæt med cifrene 6-4, 7-5 og 7-5.

I næste runde skal Roger Federer op mod den 24.-seedede chilener Fernando Gonzalez på det røde grus i Paris.

French Open er den eneste Grand Slam-turnering, den stærke schweizer mangler at vinde. (ritzau)

Sharapova færdig i Paris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce