Sex-skandale kan koste Eriksson jobbet


Sex-skandale kan koste Eriksson jobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Meget tyder på, at den engelske landstræner, Sven-Göran Eriksson, snart skal på udkig efter et nyt job.

Den 5. august holder det engelske fodboldforbund (FA) et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor der skal tages stilling til Erikssons fremtid som landstræner.

Årsagen til det store postyr er svenskerens hyrdetimer med en sekretær fra FA, hvilket har bragt forbundet i en pinlig situation.

Da de engelske medier begyndte at skrive om affæren mellem Sven-Göran Eriksson og sekretæren Faria Alam, udsendte FA en pressemeddelelse, hvori det blev benægtet, at der var hold i rygterne.

Kort tid efter måtte FA dog sende en ny pressemeddelelse ud, hvor affæren blev bekræftet, og hvor det også fremgik, at sekretæren havde haft en affære med Mark Palios, der er direktør i FA.

Bestyrelsen raser

Bestyrelsen i FA er rasende over, at den ikke var blevet informeret korrekt og derfor sendte en pressemeddelelse ud med usandheder.

Mark Palios er dog blevet frikendt for at have løjet for forbundet, og så er der kun Sven-Göran Eriksson tilbage.

Hvis FA's bestyrelse beslutter sig for at fyre Eriksson, så er problemet, at Eriksson ifølge sin kontrakt har krav på 150 millioner kroner i fratrædelsesgodtgørelse.

Kigger på mulighederne

Avisen The Sun skriver, at forbundet i øjeblikket undersøger, om det kan slippe for at betale pengene, fordi Eriksson har misligholdt sin kontrakt. Avisen mener også at vide, at forbundet arbejder på at tilknytte Middlesbroughs træner Steve McClaren som afløser for Eriksson.

Sex-skandale kan koste Eriksson jobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce