Så er spillere, trænere, holdledere, assistenttrænere og, ikke at forglemme, tilskuere klar til en ny sæson.

I serie 2, pulje 4 er der en del ændringer i forhold til sidste sæson, hvor det i bunden blev farvel til Stenstrup, Korinth, Assens og Marstal/Rise. I den anden ende af tabellen var der afsked med Egebjerg og Allested, der nu tester sig selv i serie 1.

For at fylde hullerne, så er der sagt pænt goddag til Brændekilde/Bellinge 1, Gislev, Oure 2, Thurø, Tåsinge 2 og endelig Øernes FF.

Gislev, Thurø og Øernes FF er alle de respektive klubbers førstehold, og for alle tres vedkommende er der tale om come-back til serie 2.

Dennis Iglemose er træner for Øernes, og han har rolige og beherskede forventninger til den kommende sæson.

Vi har et par nye ansigter i spillerstaben, men ellers er alt status quo. Med lidt held i sprøjten, så opfylder vi sæsonmålet, en placering i top otte, udtaler træner Dennis Iglemose.

På Langeland er der sket et magtskifte. Med opløsningen af BK Sydlangeland, så er Rudkøbing nu øens bedst placerede mandskab. Sidste års træner Michael Pedersen brugte sæsonen til at sammenspille et ungt hold, og det gik så godt, at langelænderne var med i oprykningskampe lige til det sidste. Den ny træner Kenneth Bryde er klar til at videreføre holdets udvikling, og derfor er sæsonmålet klart – vi skal rykke op, siger træneren. Nye i truppen er keeper Mads Gjerster og Emil Schou, begge fra SfB, Mikkel Rønholt er kommet retur fra SfB’s ungdomsafdeling, og endelig er Magnus Bæk tilbage fra efterskoleophold.

Thurø måtte sidste efterår se sig degraderet til serie 3, men det tog kun et par forårsmåneder, så kunne thurinerne fejre oprykning og returbillet til serie 2. Og træner Kim Jensen kan kun glæde sig til at komme i gang.

Vi har et ungt hold, som vi er enige om at videreudvikle. Vi mener, det er vigtigt at bygge et fundament på disse spillere, og så er målet at etablere os i puljen, siger Kim Jensen. Han påpeger, at der desværre er et par langtidsskadede spillere, så derfor den forsigtige udmelding.

SFF, der er bygget op omkring spillere fra Faaborg B&IF, Horne, TIF Faaborg og Faldsled/Svanninge, sluttede fornemt af sidste sæson. Derfor kan der måske stilles store forventninger til holdet, men det tager træner Heino Pedersen roligt.

Vi er først ved at komme rigtig i gang nu. Vi har mistet Patrick Nielsen, der skal prøve kræfter i Odense, men så har vi til gengæld fået en del U19 spillere med i truppen. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at præge toppen i puljen, slutter træner Heino Pedersen.

Endelig er Gislev også tilbage i serie 2. Men oprykningen kom på et yderligt mandat, fra en fjerdeplads. Måske derfor er udmeldingen for den kommende sæson præget af forsigtighed.

Vi er havnet i en meget svær pulje, og vi er med for at lære. Vi har samme stamme som sidste år, måske tilsat et par nye ansigter, så det ser egentlig godt ud. Men hvor det bærer hen, det må tiden vise, udtaler den spillende assistent træner Andreas Attrup Borg. (wta)