Serena før søster-møde: Som at spille mod et spejl


Serena før søster-møde: Som at spille mod et spejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag mødes Serena og Venus Williams i en kvartfinale med meget på spil i US Open.

Serena Williams jagter et fuldt kalenderårs grand slam-triumfer i US Open. I 2015 har hun vundet Australian Open, French Open og Wimbledon.

Hvis hun gør det, bliver hun den første til at vinde alle de store turneringer i damesingle inden for samme år, siden Steffi Graf gjorde det i 1988. Trods masser af sejre og i alt 21 grand slam-titler, har hun således heller aldrig selv gjort det før.

Men tirsdag aften står hun over for sin to år ældre storesøster Venus Williams i kvartfinalen på Arthur Ashe-anlægget i New York. Derfor er det svært for hende at tale om rekorder allerede.

- Først skal jeg møde Venus Williams. Det pres er jeg nødt til at håndtere først, siger hun ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi spiller meget sammen. Hun spiller på samme måde som mig. Hun er hurtig, jeg er hurtig. Hun slår hårdt, jeg slår hårdt. Hun server godt, jeg server godt. Det er som at spille mod et spejl, fortsætter den 33-årige amerikaner.

De to søstre har mødt hinanden 26 gange tidligere i WTA-turneringer, 13 af de opgør har været i grand slam-turneringer. Serena fører 15-11 i indbyrdes opgør og 8-5, når kun grand slam er talt med.

- Hun er den eneste spiller i lodtrækningen, jeg ikke har lyst til at møde. Ikke kun fordi hun er min søster, men også fordi hun i mine øjne er den bedste.

- Hun har besejret mig så mange gange. Hun er en spiller, som ved, hvordan man vinder, ved hvordan man vinder over mig og kender mine svagheder bedre end nogen anden, fortsætter Serena Williams.

Storesøster Venus Williams havde overtaget tidligt i søstrenes karrierer, og hun har vundet US Open to gange - i 2000 og 2001. Desuden har hun vundet Wimbledon fem gange, senest i 2008.

Skulle rekorden kikse for Serena Williams efter nederlag allerede i kvartfinalen, kan hun glæde sig over, at det trods alt var storesøster, som sendte hende hjem.

- Jeg vil hellere tabe til Venus end til nogen som helst andre. Men helt generelt kan jeg ikke lide at tabe, siger hun.

Da de to søstre var yngre var deres indbyrdes opgør sjældent kønne, fordi spillerne var plaget af nerver. Deres senere opgør har været langt mere interessante.

Serena før søster-møde: Som at spille mod et spejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce