Senegaleser på charmetur i OB

Moustapha Papa Diop (forrest), som her får en "krammer" af Lawasi Sahule fra FC Fyn, spiller foreløbig videre i OB, mens han leder efter en ny klub.
Foto: Jørgen Hansen

Senegaleser på charmetur i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Den 21-årige senegaleser Moustapha Papa Diop stiller også op for OB's 2. divisionshold torsdag aften på udebane mod mesterholdet AaB's andethold.

Ifølge Stiftstidende kilder er superliga-nedrykkerne Viborg blandt de klubber, som lurer på den atletiske senegaleser.

- Vi behandler folk ordentligt, og selv om Moustapha har kontraktudløb nu her, så har han endnu ikke fundet sig en ny klub. Derfor må han gerne spille her hos os, selv om han har lov til at tage hjem til Senegal, hvis han synes det. Men som det ser ud nu, så spiller han på torsdag, siger OB's ITU-træner Uffe Pedersen til Stiftstidende.

- Hvis han skal finde sig en ny klub, så er han jo også nødt til at vise sig frem. Foreløbig tager vi én kamp af gangen med ham, tilføjer Uffe Pedersen, der lader det stå åbent, om Diop er med i den sidste kamp hjemme mod oprykningskandidaten Brabrand.

Papa Diop har spillet både stopper og højre back for nylig på 2. divisionsholdet i OB efter i første omgang at være tituleret som defensiv midtbanespiller.

Papa Diop er bjørnestærk, teknisk sikker, men bruger indimellem tacklinger, som går over grænsen for det i Danmark tilladte.

Det har han dog senest lagt en smule på hylden.

OB's andethold har i øvrigt anfører Theis Pedersen i karantæne i Aalborg på torsdag.

Senegaleser på charmetur i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce