Med seks point og tre kampe tilbage i slutspillets gruppespil bejler GOG markant til DM-semifinalerunden. KIF sendt ud i mørket, selv om fynboerne havde en dårlig aften.

Håndbold: GOG fører slutspillets gruppe 1 med maksimumpoint, seks, efter sejr 33-29 over KIF Kolding København. Fynboerne var ellers bagud 12-14 ved pausen. GOG havde en bleg og skidt aften - specielt i første halvleg - men vandt over mentalt rystet KIF, der er færdig i slutspillet.

Det blev en nervøs start fra begge hold med tabte bolde i angrebet og missede, oplagte chancer for scoringer. Ikke mindst hos GOG. De gules angreb var fra starten på katastofe-kurs med et hav af tekniske fejl og missede, store scoringschancer. Fynboerne havde således kun scoret fem mål efter 19 minutter. Ved pausen var GOG bagud med 12-14 med den dårligste halvleg, de gule havde leveret i lang tid. Alt for langsomt spil og blege spillere uden tænding. Der var nok at snakke om i det fynske omklædningsrum. Også om, hvorfor Konstantin Igropulo - fem mål i første halvleg - skulle have så let adgang til det lange målhjørne.

GOG kom ud til anden halvleg med mere fart - drevet frem af norske Gøran Søgaard Johannessen, der også leverede et par hurtige scoringer. Midt i halvlegen fik de gule et KIF uden point i slutspillet til at vakle mentalt med en føring på tre mål efter gode redninger af Espen Christensen og ikke mindst slidscoringer af stregen Henrik Jakobsen. Med forsvar 5-1 forsøgte KIF atter at få åbnet opgøret, men mentalt hænger det altså ikke sammen for KIF.

Dagens GOG-spiller: Gøran Søgaard med drive og seks scoringer.

Fuldt hus i Gudme på søndag

Der er lagt op til mere drama på søndag i Gudme, når Aalborg kommer på besøg. Direktør Kasper Jørgensen, der var i Farum i spidsen for en lille sluttet GOG-kreds også omfattede formand Hemming Van, kan fortælle, at der bliver udsolgt - et par tusinde tilskuere.

KIF Kolding København er ramt af krise på flere planer. Ud over på det sportslige og det økonomiske viser et nærmest katastrofalt lavt tilskuertal på 1457 i Farum, at traditionsklubben, der vandt sin første DM-titel for 30 år siden på netop datoen 19. april, har et markant identitetsproblem. Derfor blev kampen også uden den store stemning.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Kasper Hvidt ærgrer sig efter nederlaget til GOG

Kasper Hvidt ærgrer sig efter nederlaget til GOG

GOG mod KIF: Navne fra Farum

GOG mod KIF: Navne fra Farum

Det hurtige overblik