Selvsikkerhed: Tirsdagens VM-kamp bør ikke give problemer

Klavs Bruun Jørgensen var meget tilfreds med indsatsen i tirsdagens storsejr over Japan, hvor Danmark vandt 32-18. Til gengæld er landstræneren alt andet end begejstret for forplejningen på spillerhotellet. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Selvsikkerhed: Tirsdagens VM-kamp bør ikke give problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen tager Tunesien alvorligt, men han forventer ikke, at hans hold ryger i problemer. Stine Bodholt og Trine Østergaard er fortsat ukampdygtige.

To plus to. Det giver fire - og fire point er den samlede høst, når Danmark tirsdag aften har ordnet den håndboldmæssige lilleputnation Tunesien.

- Det bør ikke give os problemer. Jeg var rigtig glad for vores præstation mod Japan. Det var meget koncentreret, så det skal vi selvfølgelig tage med i det videre forløb, sagde Klavs Bruun Jørgensen på mandagens hviledag, hvor der også var tid til at gøre status på situationen i truppen.

Og faktisk er der fortsat intet konkret nyt omkring Stine Bodholt og Trine Østergaard, der døjer med henholdsvis skulder og knæ, og derfor endnu ikke har været i aktion.

Det kommer de heller ikke tirsdag.

- Nej, jeg kan ikke sige andet, end at det går den rigtige vej. Hvornår de træder ind, ved vi ikke, forklarede Klavs Bruun Jørgensen.

Og både Trine Østergaard og Stine Bodholt er naturligvis ved at være temmelig trætte af situationen.

- Det er klart, at man rigtig gerne vil være med, og det er selvfølgelig ekstra hårdt, når man går op af de andre hele tiden. Jeg føler egentlig bare, at jeg tøffer rundt i badesandaler hele tiden og bare bevæger mig rundt om mig selv. Det må gerne snart ændre sig, siger Stine Bodholt.

Grå grønsager

Dårlig og ensidig mad på danskernes hotel har tidligere været et tema - og det var det igen.

- Jeg ved, at vi nemt kommer til at lyde forkælede, men det er stadig ikke ret godt. Det minder mig mest af alt om en tur til Rumænien for 20 år siden, sagde Klavs Bruun Jørgensen.

- Dernede var der grønsagerne også helt grå.

Og nu er DHF's sportschef Morten Henriksen, der bor på samme hotel som spillerne, gået ind i sagen. 

- Vi har taget den med hotellet, men de henviser til det tyske forbund og til IHF. Det skal blive bedre, understreger Henriksen.

En løsning kunne være at have egen kok med til en slutrunde. Det bliver der dog ikke noget af.

- Det er vores økonomi desværre ikke til. Så nu skal vi have det bedst mulige ud af det her, og det får vi også.

Selvsikkerhed: Tirsdagens VM-kamp bør ikke give problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce