Selvkritisk Braithwaite jagter revanche mod Malta

Martin Braithwaite og Gianluigi Buffon, fredag aften i VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Italien i Parken i København.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Selvkritisk Braithwaite jagter revanche mod Malta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Braithwaite er "ekstremt ærgerlig" over, at han ikke slog til mod Italien. Det skal der rettes op på.

Fredagens dramatiske kamp mod Italien var den hidtil største i Martin Braithwaites karriere, men oplevelsen var også en personlig skuffelse for den hurtige offensivspiller.

Braithwaite kom nemlig aldrig for alvor ind i kampen og blev skiftet ud i pausen. Derfor er der meget på spil for Toulouse-spilleren i aftenens møde med Malta.

- Det er helt sikkert godt, at der kommer en kamp så hurtigt igen, så jeg kan vise, at det bare var én dårlig præstation. Jeg vil gerne starte inde igen, men det er jo op til Morten Olsen at bestemme, siger Braithwaite.

- Det ærgrer mig selvfølgelig ekstremt, at jeg ikke formåede at slå til i kampen mod Italien. Men jeg skal arbejde hårdt, og det her er en del af en proces, lyder det.

Braithwaite havde ellers set frem til at spille sin første landskamp i Parken, som oven i købet var udsolgt til den vigtige VM-kvalifikationskamp.

Ser han bort fra sin egen præstation, er det da også en erfaring, den tidligere Esbjerg-topscorer gerne vil gøre sig igen.

- Det var en fantastisk oplevelse. Det bliver ikke meget større end at få lov til at stå inde i en fyldt Parken med så mange mennesker, der kigger på - foran hele Danmark.

- Der var en sindssygt god atmosfære, og det er sådan nogle kampe, man gerne vil være med i.

- Men det var ikke min kamp, men sådan går det nogle gange, og det handler om at løfte sig igen efter sådan en oplevelse, siger Braithwaite.

Aftenens kamp mod Malta bliver første mulighed for en personlig revanche. Kampen starter klokken 20.15.

Selvkritisk Braithwaite jagter revanche mod Malta

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce