Selv nede i en afkrog kendte de Eriksen


Selv nede i en afkrog kendte de Eriksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANAPA: Lad os være helt ærlige. Anapa er ikke et sted, hvor man ville invitere sin kæreste hen for at dase med tæerne skvulpende i vand tæt omslynget for så at fortsætte med en stille middag i et hjørne med dæmpet belysning og to lys på et bord på den hvideste dug.

Faktisk bliver ens hjerterytme påvirket af den evige dunken fra alverdens forlystelser, spøgelseskabinetter, klovne og badutspringere og karuseller, der hvirvler de stakkels russiske børn omkring deres egen akse.

Efter en glimrende arbejdsdag, som stort set ikke blev skændet af det tre-fire timer lange nedbrud af nettet på Grand Hotel Valentina, var det alligevel tiden at prøve at finde en afkrog til at få fyldt depoterne, så man ikke skulle gå til køjs med maven kun fyldt af søde sager fra morgenmaden og kiks, man havde i lommen.

Reporterne var ellers i første omgang gået forbi stedet, hvor der sad en dreven og kun lidt slidt kaukasisk guitarist, der lænede sig tæt op af at ramme Gary Moores niveau. Men heldigvis blev han ved sin rytmeboks og var ikke den type, der skulle rundt ved bordene og forstyrre den koncentrerede fouragering. Det gjorde udslaget og vi fik tilbudt et bord i et hjørne.

Der var pænt fyldt op af de lokale, som var ude at fejre markeringen af Ruslands løsrivelse fra Sovjetunionen i 1991. Der var familier i højt humør, men også det midaldrende ægtepar, hvor alle ord var blevet sagt og et enkelt blik sagde det meste.

Stedet emmede ikke just af VM-feber. Måske nok af feber eller lettelse over i det mindste at få noget af spise midt i larmen.

Lige bagved sad en familie, der længe have skulet til den danske delegation og det mandlige familieoverhoved måtte have vished for, hvor vi med det mystiske sprog dog kom fra. Der gik kun tre sekunder og han svarede tilbage, mens hele familien løftede tommelfingrene op mod os:

- Aaaahhhhh, Eriksen, Eriksen, Eriksen.......

Selv nede i en afkrog kendte de Eriksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce