Sejr og skade


Sejr og skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FINBEGYNDELSE: Marienlyst fik en god start på slutspillet med en sejr over Aalborg. Men også en skade

VOLLEYBALL: Pludselig i 2. sæt fik Marienlyst-træner Jens Larsen dybe rynker i panden. Meget dybe.

Marienlyst førte 21-11, da en stærktspillende Mads Ditlevsen steg til vejrs, sendte et smash af sted, men vred om i landingen.

- Jeg glider i noget vand, og lige nu er foden hævet noget, og det gør ondt, når jeg forsøger at gå på den, lød det fra Mads Ditlevsen efter kampen.

- Men jeg skal nok blive klar til på søndag. Det er jo vores første pokalfinale, så jeg bliver klar, smilede kantspilleren.

Og den melding glædede Jens Larsen.

- Det ville være en katastrofe, hvis vi skulle undvære Mads i pokalfinalen, men det ser heldigvis ikke så slemt ud.

Mads Ditlevsens smash var ude, men hvad værre var, så kom han ikke mere på banen mod Aalborg. Og det efter en periode, hvor han havde sørget for et rigtig godt servepres, som spillerne fra Aalborg ikke kunne komme fri af.

Dårlig start

Mens den unge Ditlevsen fik tapet foden op, fik holdkammeraterne hevet sættet i land.

- Det påvirker os lidt mentalt, selv om vi vinder sættet. Vi skal lige bruge et par bolde på at komme ind i rytmen igen, analyserede Jens Larsen.

Marienlyst havde spillet sig godt op efter en dårlig start på kampen, hvor Aalborg HIK hurtigt kom foran 5-1, fordi der blev spillet uden om Marienlyst-blokaderne, der ellers var trænet så flittigt i den kamp-frie måned julen over.

Men langsomt blev blokaderne placeret rigtigt og effektivt, og Marienlyst trak fra. Også fordi Aalborg HIK begyndte at lave uprovokerede fejl.

Marienlysts spil blev bedre og bedre, som 2. sæt skred frem. Altså lige indtil Mads Ditlevsens uheldige landing. Det ændrede kampens karakter.

Pokalfinale forude

Smashene blev slået ned på den forkerte side af linjerne, serverne fejlede, og blokaderne hullede. Derfor var det let for Aalborg HIK at være lige en tand skarpere, når boldene skulle afgøres.

- Vi bliver for passive. Pludselig tør vi ikke gå på boldene. Vi kommer til at tænke for meget over tingene.

Heldigvis for Marienlyst er der en god pause mellem hvert sæt, og den brugte Jens Larsen og tropper fornuftigt. I hvert fald kom der igen mere facon over spillet.

- Vores spil er for svingende, og vi laver lidt for mange servefejl. Det er ikke helt det samme høje niveau som sidst, vi mødte Aalborg. Det ærgrer mig lidt, sagde Jens Larsen.

- Jeg er glad for, at vi får en god start på slutspillet. Og med henblik på pokalfinalen, så er jeg tilfreds, for vi fik en forsmag på, hvad der venter, og vi fik kamptræning.

Sejr og skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce