Sejr kom bag på Jan. Ø


Sejr kom bag på Jan. Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Ø. Jørgensen har vist stærke takter i dette års Copenhagen Masters. I finalen vandt han over Dicky Palyama fra Malaysia.

Det var en storsmilende Jan Ø. Jørgensen, der kunne se tilbage på en finale, hvor han for alvor viste, hvorfor han i år 2009 spillede sig ind som nummer 10 på badmintonspillernes verdensrangliste.

- Det er helt vildt at vinde i dag. Det havde jeg slet ikke regnet med. Jeg var bare glad for at blive inviteret til turneringen - så det er jo helt vildt fedt. Det betyder rigtig meget for mig at vinde Copenhagen Masters. Det er en meget traditionsrig turnering, og jeg håber på at kunne være med mange år endnu.

Det var hollænderen Dicky Palyama, der måtte se sig besejret i finalen som resultat af Jørgensens aggressive og tempofyldte spil.

- Jeg kommer godt ud af starthullerne ligesom i går og er meget tændt. Man kan godt se, at han ikke er helt klar på det. Han kommer aldrig ind i første sæt. Andet sæt er lidt mere tæt. Jeg bliver lidt for ivrig og prøver på at få kampen afgjort lidt for hurtigt. Men så begynder jeg at spille mere rundt i banen og slår ham ud, siger badmintonkometen.

Jan Ø. Jørgensen har flere gange under turneringen vist, at han har flair for at underholde et publikum - og det gjorde han også i finalen.

- Jeg har måske lidt mere attitude og lidt mere udstråling end andre. Men jeg ved bare, at jeg spiller bedst, når jeg er lidt oppe at køre, og når jeg har knyttet næve på, siger en glad Jan Ø. Jørgensen.

Sejr kom bag på Jan. Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce