Sejrsmål af Dale Mitchell 10 minutter inde i ekstra fjerde periode sikrer Odense Bulldogs sejren på 2-1 i Herning og giver det fynske hold føring på 3-2 i serien

Ishockey: Tirsdag aften kan blive en stor aften for fynsk ishockey. På hjemmebane i den fynske isarena kan Odense Bulldogs spille sig i semifinalerne ved at besejre Herning Blue Fox i den sjette kvartfinale. Kampen spilles tirsdag 15. marts kl. 19.30.

Søndag aften bragte Bulldogs sig foran 3-2 i en tæt kvartfinaleserie, da det for første gang lykkedes et udehold at vinde en kamp i serien.

Dale Mitchell blev matchvinder for Odense Bulldogs, da ligaens lynhurtige canadiske topscorer rykkede uimodståeligt ned gennem midten og udplacerede Simon Nielsen i Hernings mål. Det skete 10 minutter inde i den ekstra fjerde periode, hvor der blev spillet til først scorede mål. Det udløste vilde jubelscener hos de fynske fans og spillere blandt de 1489 tilskuere i Herning.

Henry Hardarson bragte Odense Bulldogs foran efter seks minutters spil i første periode. To minutter efter udlignede Kristoffer Lauridsen i powerplay for Herning.

Flere mål blev der ikke scoret i den ordinære tid.

Et halvt minut inde i fjerde periode fik Bulldogs udvist Martin Larsen, og Bulldogs overlevede at være i undertal tre mod fire. Daniel Nielsen var tæt på at blive matchvinder for Herning, men hans slagskud ramte underkanten af overliggeren og sprang ned lige foran målstregen hos Tad Galansky, der igen stod en god kamp i det fynske bur.

  • SportFyn