Tennis-stjernen slog et slag for sin kæreste inden årets første major-turnering i golf.

Caroline Wozniacki er vant til at optræde på de store scener, men den danske tennisstjerne røg i vandet, da hun onsdag skulle slå et golfslag.

Dagen inden årets første major-turnering i golf, US Masters på Augusta-banen, spilles en showturnering, hvor koner, kærester eller børn går caddie for spillerne.

Nordirske Rory McIlroy, nummer to på verdensranglisten og Carolines kæreste, slap jernet til hende på et enkelt hul - hvor der var vand foran.

Bolden nåede 10-15 meter frem og akkurat i vandet, skriver teetime.dk

- Hun var slet ikke varmet op, og i tennis har de jo to server, som McIlroy med et smil sagde på pressemødet bagefter.

PS: Læg mærke til den hvide kedeldragt. Sådan en går alle caddier i - og helt uden reklamer. Sådan er det i den traditionsrige turnering, der de næste fire aftener transmitteres på TV 3 Sport 1.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.