Nu kan du se højdepunkter fra Superligaen i fodbold her på fyens.dk:

Når Superligaen i fodbold fredag d. 17. februar tager hul på anden halvdel af sæsonen, kan du se højdepunkter og andre klip her på siden. Før, under og efter hver spillerunde vil der i artiklerne være mål, sammenklip og andre relevante højdepunkter.

På fyens.dk vil vi naturligvis først og fremmest koncentrere os om OB, men vi vil også fordre dig med masser af klip fra resten af Superligaen.

Under nogle af kampene kommer målene et kvarters tid efter, de er scoret, andre kampe vil der komme et sammendrag 45 minutter efter slutfløjt.

Derudover samler vi op næste morgen med højdepunkter fra alle kampene, ligesom der vil være interviews og analyser.

I første runde af Superligaens forårssæson skal OB først i kamp mandag aften mod Randers FC, derudover byder runden blandt andet på det syd- og sønderjyske lokalopgør mellem Esbjerg-SønderjyskE, det midtjyske lokalopgør FCM-Viborg og den københavnske klassiker FCK-Brøndby.

  • 31 FIN massimo

    Af:

    Jeg er tv- og videoredaktør på Jysk Fynske Medier. Jeg står for at udvikle produktionen og udbredelsen af tv- og video produktion på Fyn. Både journalistiske produkter og kommercielle formater. Det gælder både kortere, daglige nyhedsvideoer og længere formater. Jeg står blandt andet for at coache, undervise og hjælpe journalisterne i at lave video. Jeg har desuden kontakten til eksterne leverandører, der gerne vil levere tv- og video til os. Derudover er jeg også madanmelder.

Mere om emnet

Se alle
3
Endelig: OB vinder 3-0 over Randers FC

Endelig: OB vinder 3-0 over Randers FC

Ny anfører?: OB skal væk fra sjok-placeringen

Ny anfører?: OB skal væk fra sjok-placeringen

Klar til Superliga: Gense OB's lyspunkter fra sæsonen

Klar til Superliga: Gense OB's lyspunkter fra sæsonen