Se det lørdag aften: Mr. GOG stylet før sportens gallashow

Poul Syberg - fra halkomplekset i Gudme til Jyske Bank Boxen i Herning og i DR-tv, lørdag aften. Foto: Robert Wengler

Se det lørdag aften: Mr. GOG stylet før sportens gallashow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Syberg "under behandling" før lørdag aftens Sport 2017 på DR, hvor badmintonstjernen Viktor Axelsen kan skrive historie.

Sportsshow: Mr. GOG - Poul Syberg - føler sig tydeligvis bedst tilpas, når han afslappet færdes rundt i GOG-komplekset i Gudme iført en eller anden form for træningstøj.

Da Sport Fyn fredag formiddag ville tale med Syberg, havde mr. GOG imidlertid ikke lige tid. Han var ved at blive "skønhedsbehandlet", som det lød - både når det gjaldt hud og hår.

Lørdag aften dukker Poul Syberg nemlig op på landsdækkende tv - i DR - i forbindelse med det profilerede sports-gallashow Sport 2017 fra Jyske Bank Boxen i Herning. 73-årige Syberg er således nomineret til en af de 12 priser, som uddeles under showet - Årets Energibundt.

Da Sport Fyn lidt senere fik fat i mr. GOG, lød det:

- Det er jo den rene dekadence med den behandling.

- Men det er vel noget, du selv har bestilt?

- Der var nogle, der sagde, at det skulle jeg.

Poul Syberg afslørede dog ikke nærmere, hvem "nogle" er!

Syberg har ellers et afslappet forhold til muligheden for at vinde en pris for åben tv-skærm. Han siger:

- Jeg er ikke forfængelig. Jeg er egentlig en ret så beskeden person. Men på klubbens vegne er jeg glad for at være indstillet - og vil være tilfreds, hvis jeg vinder.

- Du er glad for at kunne promovere GOG?

- Det er sådan, det er.

Som nomineret til en af aftenens priser vil Poul Syberg have plads ved et af bordene "på gulvet" i Jyske Bank Boxen - i øvrigt med Stine Winther, U14-træner i GOG, ved sin side som ledsager. På tilskuerpladserne vil der yderligere sidde 18 repræsentanter for klubben på Sydfyn.

Og mon ikke den levende klublegende fra Sydfyn, der fortsat er særdeles aktiv, er et godt bud på en vinder? Det er i hvert fald ikke energi, Poul Syberg mangler.

Sport 2017 med 12 priser
Sport 2017-showet bliver sendt på DR lørdag fra kl. 21.00. Arrangementet foregår i Jyske Bank Boxen i Herning, og der uddeles i alt 12 priser:

Danskernes Idrætspris.

Olympiske Håb.

BT Guld. Her er den fynske badmintonstjerne Viktor Axelsen blandt de nominerede, og han konkurrerer blandt andre med tennisspilleren Caroline Wozniacki.

Talentprisen.

Fidusbamsen.

Årets Mandlige Fodboldspiller. Her er fynske Christian Eriksen blandt de nominerede, og han konkurrerer med Kasper Schmeichel og Thomas Delaney.

Årets Kvindelige Fodboldspiller.

Årets energibundt. Her er fynske Poul Syberg Pedersen, GOG, blandt de nominerede, og han konkurrerer med Anna Pouplier (Familieidræt, København) og Ernst Lykke Nielsen (Gymnastikforeningen Køge Bugt).

Parasportprisen.

Årets Forbillede.

Årets Sportsnavn. Her er Viktor Axelsen blandt de nominerede, og han konkurrerer med Caroline Wozniacki samt sejlerne Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen.

Årets Jubelscener. Her er Viktor Axelsen blandt de nominerede.

Desuden indsættes en ny sportsudøver i Hall of Fame.

DR med tv-hold i Indien

Viktor Axelsen, fynsk verdensmester i badmintonens herresingle, er nomineret til - og favorit til at snuppe - showets to mest prestigefyldte priser, nemlig Årets Sportnavn og BT Guld. Han er desuden også nomineret til prisen Årets Jubelscener.

Axelsen, der fyldte 24 år i torsdags og blev fejret med masser af kage under en stor turnering i Indien - kan i øvrigt skrive historie i Herning ved at blive den første mandlige badmintonspiller, der tager Årets Sportsnavn og BT Guld samme år. Camilla Martin er således den eneste badmintonspiller, der har vundet de to store priser det samme år. Det gjorde hun i 1999, hvor hun blandt andet vandt VM i Danmark. Martin er også den eneste badmintonspiller, der er blevet Årets Sportsnavn.

Årets Sportsnavn blev introduceret i 1991, og kun en badmintonspiller er altså løbet med den pris. BT Guld er en noget ældre pris, der går tilbage til 1930. Den har en del badmintonspillere vundet, nemlig Erland Kops, Svend Pri, Lene Køppen, Morten Frost og altså Camilla Martin.

Viktor Axelsen vil ikke selv være til stede i Herning. Han spiller en stor turnering i Indien. Efter Sport Fyns oplysninger er et tv-hold imidlertid rejst til Indien, så mon ikke der venter den 24-årige verdensmester en stor aften alligevel?

Middelfarts stolthed, fodboldstjernen Christian Eriksen, er nomineret som Årets Mandlige Fodboldspiller og er med sin afgørende fod i dansk deltagelse ved VM i Rusland næste år en klar favorit til at ryge helt til tops i konkurrence med Kasper Schmeichel og Thomas Delaney.

Sport 2017, DR kl. 21.00

Sport Fyns Karsten L. Sørensen tweeter live fra rød løber og show fra kl. 17 på fyens.dk/faa.dk

Se det lørdag aften: Mr. GOG stylet før sportens gallashow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce