Schweiz-kampen afgjorde Danmarks OL-skæbne

Camilla jensen, Denise Dupont og Anelina Jensen fejrer vet af de danske points under kampen mod Schweiz, men det skete ikke ofte nok
Foto: Robert F. Bukaty/AP/POLFOTO

Schweiz-kampen afgjorde Danmarks OL-skæbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madeleine Dupont ærgrer sig fortsat over, at Danmark ikke slog Schweiz i OL-turneringen i curling. Så havde medaljerne været inden for rækkevidde.

Med tre sejre i de tre sidste kampe - senest en 7-5-sejr over Japan natten til onsdag - sluttede det danske kvindelandshold i curling OL-turneringen i Vancouver fornemt af. Det nyttede bare ikke meget i forhold til målsætningen om at tage en medalje, for Danmark sluttede på femtepladsen, lige uden for slutspillet.

Madeleine Dupont ærgrer sig derfor over de brændte muligheder for at hente flere sejre i turneringen. Flere af kampene lå på vippen, men blev tabt på et par mindre heldige sten.

- Vi kom måske lidt for sent i gang og lavede nogle fejl i starten af turneringen, som vi får rettet til undervejs. Men vi gav os selv chancerne for at vinde, og desværre fik vi bare ikke taget dem i tide, siger den yngste af Dupont-søstrene.

Hun ærgrer sig særligt over at have kikset den afgørende sten i opgøret mod Schweiz. Havde den siddet rigtigt, ville Danmark have vundet kampen og sluttet á point med schweizerne og ville fortsat være med i medaljekampen.

- Jeg ligger stadig søvnløs over den. Jeg har det fysisk dårligt med, at jeg ikke lavede den sten. Og vi burde i det hele taget have afsluttet kampen længe før, så den kamp piner mig fortsat, selv om vi ikke kan gøre noget ved den, siger curlingspilleren, der sammen med holdkammeraterne får mulighed for revanche, når der spilles VM om en lille måneds tid.

Medaljerne i kvindernes OL-turnering skal fordeles mellem Canada, Sverige, Kina og Schweiz.

Schweiz-kampen afgjorde Danmarks OL-skæbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce