Schumacher vil køre tre år for Mercedes


Schumacher vil køre tre år for Mercedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formel 1-legenden Michael Schumacher har store ambitioner, når han i 2010 gør comeback i sporten efter tre års fravær.

Den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher gør ikke comeback i sporten efter tre års fravær med små armbevægelser.

Tyskeren, som skal køre for Mercedes i 2010, hvor han bliver 41 år, satser på, at den kommende sæson ikke bliver den sidste. Og målet er også klart:

- Vi har faktisk planer for de næste tre år, og jeg er ikke kommet tilbage for en engangsforestilling. Mit mål vil selvfølgelig være at stå øverst på skamlen, når sæsonen slutter. Det kan og skal være vores eneste mål, siger Schumacher.

Han bliver holdkammerat med landsmanden Nico Rosberg, men Schumacher siger, at han ikke er garanteret rollen som førstekører i forvejen.

- Det har jeg i hele min karriere aldrig fået lovning på, udtaler Schumacher.

Inden sin Formel 1-debut i 1991 - for Jordan - kørte Schumacher sportsvogne for netop Mercedes, så han er glad for at være tilbage i Mercedes-familien igen.

- Jeg er glad for at kunne give Mercedes noget tilbage fra de gamle dage, lyder det fra tyskeren, der to gange er blevet verdensmester med Benetton, mens han fem gange er blevet det med Ferrari.

Mercedes har sit eget hold fra næste sæson efter at have overtaget det Brawn-team, som i år vandt konstruktørernes VM og gjorde Jenson Button til individuel verdensmester.

Schumacher vil køre tre år for Mercedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce