Michael Schumacher har skrevet et åbent brev til de italienske Ferrari-tilhængere. Han beder dem om at gemme lidt sympati til ham trods skiftet til Mercedes.
De italienske Ferrari-tilhængere, de såkaldte tifosi, skal vænne sig til tanken om at se Michael Schumacher sidde i Mercedes Formel 1-racer i næste sæson. Schumacher vandt fem verdensmesterskaber som Ferrari-kører og blev tilbedt af de italienske tifosi, og tyskeren håber, at de varme følelser kan vare ved trods alt.

- I 14 år var jeg en del af Ferrari, og Ferrari var en del af mig. Og en stor del af Ferrari vil fortsat være i mit hjerte. Jeg vil være lykkelig, hvis I ud over at støtte de to Ferrari-kørere også vil tildele mig bare et lille stykke af jeres sympati, skriver Michael Schumacher i et åbent brev, der er blevet bragt i flere italienske aviser.

Michael Schumacher blev senest verdensmester med Ferrari i 2004, og han indstillede sin karriere for tre år siden. Men tidligere på ugen annoncerede han sit comeback hos Mercedes, der i sæsonpausen har opkøbt sidste sæsons klart bedste team, Brawn Racing.

Mere om emnet

Se alle
Begejstring over Schumachers comeback

Begejstring over Schumachers comeback

Schumacher vil køre tre år for Mercedes

Michael Schumacher gør comeback i Formel 1