Schmeichel tvivlede aldrig på udtagelse


Schmeichel tvivlede aldrig på udtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods tilværelsen i den næstbedste engelske række tvivlede Kasper Schmeichel aldrig på en landsholdsudtagelse.

Navnet Schmeichel huserer nok engang på det danske fodboldlandshold, og det er målmanden Kasper Schmeichel mere end tilfreds med.

- Jeg er stolt over at være med, siger den 24-årige søn af målmandslegenden Peter Schmeichel.

Kasper Schmeichel er udtaget til truppen, som den 4. juni på udebane møder Island i EM-kvalifikationen. Det overrasker ham ikke, at han er med til trods for, at han spiller i den næstbedste engelske række for Leeds.

- Jeg forstår ikke, hvorfor jeg får det spørgsmål konstant. Alle, der har set kampe fra den række, ved, hvor højt niveauet er. Jeg var ikke selv i tvivl om, hvorvidt jeg kunne komme på landsholdet, selvom jeg spillede i Leeds, forklarer han.

- Der er for eksempel engelske spillere, som er kommet på Englands landshold, selvom de også spillede i The Championship, siger Kasper Schmeichel.

Farmand Peter Schmeichel overværede selv sønnen under onsdagens træning i Helsingør, men hvornår landsholdet så igen kan se navnet Schmeichel på holdkortet, tør Kasper Schmeichel ikke spå om.

- Så langt har jeg ikke tænkt. Lige nu skal jeg bare vise mig frem til træning. Thomas Sørensen er fortsat den bedste målmand i Danmark. Det står fast. Jeg koncentrerer mig bare om at lære fra de andre målmænd i truppen, fortæller Kasper Schmeichel.

Peter Schmeichel spillede fra 1987 til 2001 129 landskampe for Danmark og var en stor profil på det hold, der vandt EM-slutrunden tilbage i 1992.

Schmeichel tvivlede aldrig på udtagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce