Scherwin stopper efter OL


Scherwin stopper efter OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL bliver spydkasteren Christina Scherwins sidste konkurrence. Hun har besluttet at indstille karrieren efter legene i Beijing.

Når Christina Scherwin har afsluttet spydkastkonkurrencen ved OL i Beijing, sætter hun samtidig punktum for sin aktive karriere. Det fortalte den danske atletikkvinde lørdag TV2 Sporten i forbindelse med DM-finalerne i atletik på Østerbro Stadion.

Scherwin har gennem længere tid døjet med en skade i skulderen gennem længere tid, og det har været en medvirkende årsag til karrierestoppet.

- Det er noget, jeg har gået og tænkt over længe, og nu er det en lidt lettere beslutning for mig at tage, fordi det har været et hårdt år, og det har taget længere tid at komme tilbage, end jeg har håbet og drømt om. Så det er en noget nemmere beslutning for mig. Og jeg glæder mig også til at skulle i gang med andre ting og andre projekter, siger Christina Scherwin.

Sportschefen i Dansk Atletik Forbund, Lars Nielsen, er overrasket over udmeldingen.

- Det er overraskende for mig, at hun har taget beslutningen allerede nu. Jeg regnede egentlig med, at hun ventede med at beslutte noget til efter OL, siger han til tv-stationen.

Scherwin stopper efter OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce