Schefvert smældede mod dommerne

GOGs Kristoffer Kleven Moen ( th ) og BSVs Lars Krogh Jeppesen i nærkamp.
Foto: Polfoto

Schefvert smældede mod dommerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods store skadesproblemer og en alvorlig opsang til dommerparret kunne GOG godt have fået mere med hjem

HÅNDBOLD: Svensk kan være et jävla charmerende sprog, men de to dommere Leif Poulsen og Jens Nybo har næppe opfattet Ulf Schefverts hvæsende bogstaver som andet end stærkt uforsonlige.

Forbandet rasende er næppe et ordvalg, der er stærkt nok, og den svenske GOG-træner måtte tælle til 10, før han var i stand til at give sin version i et afdæmpet ordvalg.

- Det er uhørt svært at vinde, når man spiller mod otte eller ni mand. Det er de mest ringe dommere, jeg har set længe. De dømmer forkert screening i den ene ende, mens der i den anden ende screenes forkert hele kampen. Man ser det, man vil se. Det er en skandale, smældede Schefvert.

Han havde primært tanke på BSV's stregspiller Milutin Dragicevic, som han mente, kastede sig ind i forsvaret og scorede liggende hen over GOG-spillerne, mens Peter Svensson i den anden ende ikke kunne rokke sig en tøddel uden at være i fare for dommerens opmærksomhed.

Flere skader

Når det er sagt, så havde GOG Svendborg nu selv alle muligheder for at bringe sig tilbage i Ørnereden, hvor Asgeir Örn Hallgrimsson foruden Peter Henriksen var en ... ja, ørn til at holde fynboerne inde i kampen.

I moderne håndbold er der ikke tid til at sende ret mange angrebsbeslutninger til simren i en tænketank, og GOG Svendborg kunne godt have brugt lidt mere fart i angrebsspillet, ligesom det ville have været en lise at se den ofte så vitale kontrafase have givet flere åndehuller.

I stedet måtte GOG Svendborg konstant halse efter værterne, og det gjorde ikke situationen stort bedre, at Kasper Jørgensen allerede tidligt i 1. halvleg måtte trække sig ud af opgøret med smerter i baglåret.

Skadestuen i GOG har i forvejen alt for mange isposer og optapeningsopgaver med Snorri Gudjonsson og Kasper Nielsen og i går sågar også Nicklas Landin og Kristian Meijer udenfor.

Især sidstnævnte var savnet, fordi unge Rasmus Nielsen, der imponerede i sæsonpremieren mod AaB, var som bolledej i bagerhænder over for den fodrappe og fintestærke landsholdskandidat Andreas Toudahl.

Toudahl formede ham efter behag, og det er der vel i og for sig ikke noget at sige til. Men Toudahls scoringer i undertal gjorde ondt, og i lange perioder måtte Fredrik Petersen og Thomas Skoglund derfor vikariere i den uvante side.

Godt midtvejs i 1. halvleg havde GOG en eminent mulighed for at skabe kontakt, men Fredrik Peterson brændte straffe på Anders Persson, og svenskeren fulgte den dyre vane op med en afbrænder fra fløjen i en periode, der kunne have givet GOG ro.

Rodet affære

I stedet fortsatte BSV i førerrollen, og med sloveneren Primoz Prost som en forrygende sidste skanse var der ikke meget at skåle for i gæsternes lejr, selv om de fynske negle flere gange fik kæmpet sig op på klippen.

- Det bliver en rodet affære, hvor det aldrig bliver helt godt hverken fra vores eller BSV's side.

- De udnytter vores fejl bedre, end vi udnytter deres, og det bliver udslagsgivende, vurderede stregspilleren Peter Svensson efter slaget i Silkeborg.

- Angrebsspillet flyder ikke rigtigt, og vi bliver hårdt ramt af Kasper Jørgensens skade. Pludselig skal både Keld Vilhelmsen og Kristoffer Kleven ind på samme tid, og det er altså ikke mange kampe, de har stået ved siden af hinanden. Vi får ikke fundet de rigtige løsninger, sagde han.

- Dommerne dømmer anderledes end i Norge, supplerede Kristoffer Kleven Moen og afslørede dermed et stort diplomatisk talent og tilføjede så en ganske essentiel sætning:

- Men vi har de fornødne 100 procents-chancer til at afgøre det alligevel.

Schefvert smældede mod dommerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce