Saxo Bank-profil rolig trods sponsorstop


Saxo Bank-profil rolig trods sponsorstop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke grund til at være så pessimistisk omkring Riis' cykelholds fremtid, mener holdets danske profil Jakob Fuglsang.

Det skaber ikke antydning af panik hos den danske cykelprofil Jakob Fuglsang, at Saxo Bank stopper som sponsor af Bjarne Riis' cykelhold om et år.

Fuglsang skrev for få måneder siden under på en ny treårig kontrakt med Riis, og den aftale løber altså nu væsentligt længere end Riis' aftale med sponsoren.

- Jeg tager det helt stille og roligt. Og hvis det skulle ske, at Riis ikke kan finde en ny sponsor, så er der ikke andet for, end at jeg og vi andre bare må ud og finde os en ny arbejdsgiver, siger Fuglsang, der dog ikke er så bekymret for, om Riis kan finde en ny interesseret sponsor.

- Man skal ikke være så pessimistisk. Vi ser i øjeblikket, at der kommer nye cykelhold i form af BMC Racing, Team Radioshack og Team Sky. Jeg føler, at sporten har det godt, og jeg tror, at det er væsentligt nemmere at finde en enesponsor end en medsponsor, siger han med henvisning til, at det det seneste år netop ikke er lykkedes for Bjarne Riis at finde et firma, der ville dele sponsoratet med Saxo Bank.

I den forgangne sæson har Bjarne Riis måttet spare på nogle områder, ligesom rytterstaben til den kommende sæson er slanket. Det har været en konsekvens af, at den storstilede aftale med IT Factory aldrig blev til noget.

- Jeg synes, at holdet og ledelsen har håndteret hele den situation godt, og som ryttere har vi ikke kunnet mærke det nævneværdigt, at der ikke var så mange penge, som man havde regnet med. Det kan godt gå på det samme niveau i nogle sæsoner endnu, mener Fuglsang.

Saxo Bank-profil rolig trods sponsorstop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce