Sastre langer hårdt ud efter Riis


Sastre langer hårdt ud efter Riis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carlos Sastre fra Team CSC Saxo Bank retter nu endnu et hårdt angreb mod holdejer Bjarne Riis

CYKLING: Tour de France-vinder Carlos Sastre fra Team CSC Saxo Bank fortsætter med at kritisere holdejer Bjarne Riis, denne gang til den spanske radiokanal Onda Cero, skriver Reuters.

Sastre er ikke tilfreds med den støtte, Riis har givet ham under Vuelta a España, hvor spanieren ligger nummer tre.

- Han har langt fra hjulpet mig, han har gjort lige det modsatte. Han har nærmere skabt konflikter, end han har gjort noget godt, siger Carlos Sastre om Bjarne Riis.

Sastre understreger, at det ikke er holdkammeraterne, han er sur på.

- Mine holdkammerater har været fantastiske, dem har jeg ingen problemer med. Men Riis ville ikke hjælpe os, siger Sastre.

Spanieren er især irriteret over, at han ikke fik lov at fortælle sine holdkammerater, at han næste sæson skifter til Cervélo Testteam.

- Tingene kunne have været meget mere rolige, hvis jeg havde sagt det til dem. I stedet kom der en masse uro, fordi Riis ikke ville have, at det skulle ud, forklarer Sastre.

Mens Team CSC Saxo Banks pressechef Brian Nygaard tidligere har forsøgt at dæmpe gemytterne ved at afkræfte Sastres kritik som fejlcitater, så er tonen nu en noget anden.

- Vi er meget skuffede, fordi vi tidligere har hørt, han har sagt disse ting, men når vi spurgte ham til det, sagde han, at han var citeret fejlagtigt, siger Brian Nygaard.

Pressechefen giver også sin version af sagen omkring Sastres manglende mulighed for at fortælle om sit skifte.

Cuesta bekræftede

- Sastre fortalte ikke om sit holdskifte før Vueltaen, fordi han endnu ikke havde skrevet under med dem, og fordi vi stadig var interesserede i at beholde ham, forklarer Nygaard.

Stemningen på det danske cykelhold Team CSC Saxo Bank er i det hele taget ikke særlig god i det spanske for tiden. Tidligere fredag bekræftede holdkammerat Inigo Cuesta kritikken af holdejer Bjarne Riis til den spanske avis Marca.

- Det er sandheden. Riis, som skulle hjælpe, har ikke hjulpet holdet. Han har ikke hjulpet holdet frem, han er kommet til Vueltaen og har ødelagt det hele, siger Inigo Cuesta, som har kontrakt med det danske hold frem til nytår.

Bjarne Riis har tidligere sagt, at Sastre ikke passer ind på holdet, fordi han vil have hele holdet til at køre for sig. Men det afviser Sastre også i interviewet med Onda Cera.

- Jeg forlader holdet, fordi jeg ikke ønsker at skabe nogen konflikter med de yngre ryttere, som er på vej frem, fastslår Sastre. (ritzau)

Sastre langer hårdt ud efter Riis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce