Sastre klar til nye angreb


Sastre klar til nye angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Carlos Sastre skulle lige bruge fem minutter for sig selv, da han var kommet i mål i La Morgie. Stille sad han på en trappeafsats og tørrede sveden af den spinkle krop, mens han fordøjede dagens oplevelser.

Fem kilometer før mål angreb den spanske bjergspecialist den lille frontgruppe som var tilbage, men blev indhentet tre kilomter før mål af Basso og Armstrong, der gik forbi.

- Det første, jeg tænker på, er, at vores hold har vundet. Jeg tænker slet ikke på, at jeg ikke kunne komme først over stregen, for jeg vidste, at Basso var stærk, sagde Sastre.

- Jeg forsøgte at angribe, fordi jeg har evnen til at accellerere. Det er umuligt at forudsige, hvad der sker, når man angriber, så derfor prøvede jeg. Basso og Armstrong kunne følge efter mig, men om ikke andet fik vi det gjort hårdt for alle de andre i løbet.

I den samlede stilling hoppede spanieren op på en 10. plads, 8,11 minutter efter Thomas Voeckler. Netop en samlet 10. plads var et af målene, men Sastre var ikke meget for at vurdere, om den placering kan holde til Paris.

- Jeg må tage det en dag af gangen. Lørdagens etape bliver meget hård, men hvis jeg har kræfterne, så prøver jeg igen, sagde Sastre. (ritzau)

Sastre klar til nye angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce