Santin: Der var straffespark


Santin: Der var straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns straffespark i 2-1-sejren over FC Nordsjælland gav debat. FCK's César Santin mente, det var i orden, mens gæsternes Johnny Lundberg var uenig.

Straffespark eller ikke straffespark? Det spørgsmål sad hovedparten af de 15.194 tilskuere i Parken tilbage med, efter at FC Københavns César Santin i oplagt scoringsposition blev kantet af FC Nordsjællands svenske midterforsvarer Johnny Lundberg efter et kvarters spil.

Dommer Peter Rasmussen pegede på pletten, og Morten Nordstrand bragte hjemmeholdet foran 1-0 i onsdagens opgør, som endte 2-1 til FCK.

- Jeg mener, at der var straffespark, sagde brasilianske Santin om hændelsen, mens synder Lundberg ikke overraskende var helt uenig.

- Jeg føler ikke, at der var straffe. Og hvis der er straffespark, skal jeg vel have det røde kort, funderede Johnny Lundberg, som fik et gult kort for episoden.

César Santin mente til gengæld, at et rødt kort ikke var nødvendigt, så heller ikke på det punkt var de to kombattanter enige.

FC Nordsjællands træner, Morten Wieghorst, afstod fra at kommentere episoden, mens FCK-træner Ståle Solbakken tilsyneladende havde bedre udsyn fra sin plads på bænken.

- Jeg synes, at der er straffespark. Han hindrer Santin i skudøjeblikket, sagde Ståle Solbakken, som kunne glæde sig over FC Københavns femte hjemmesejr af fem mulige i dette års SAS Liga.

Santin: Der var straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce