Sandhedens halvanden time


Sandhedens halvanden time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Et slovensk mesterhold fra en lille by med 35.000 indbyggere burde ikke være nok til at true FC København. Men selv om københavnerne ikke siger det direkte, så skinner det igennem, at de danske mestre frygter den store europæiske nedtur, når de i dag løber ind på det lille stadion i byen Nova Gorica tæt ved den italienske grænse.

At Champions League lige nu er langt væk, understreges yderligere af, at ingen snakker om de mulige modstandere, som venter i den tredje og sidste kvalifikationsrunde, hvor giganter som Liverpool, Barcelona eller Juventus kan komme op af hatten, når der på fredag trækkes lod.

Og at NK Gorica, som på deres vej til FCK scorede syv mål mod Flora Tallinn, kan blive en ubehagelig overraskelse, bekræfter københavnernes træner Hans Backe, der har set slovenerne to gange.

- Alle, der kender noget til hold fra Balkan, ved, at de har gode fodboldspillere. Det har Gorica også. Det er teknisk dygtige individualister, som spiller med en kæmpe selvtillid, som gør, at de forsøger at spille sig ud af alle situationer, siger svenskeren, der dog har taktikken klar.

- Det handler om at få overtaget på midten, hvor de oftest kun spiller med tre. Så skal vi have spillet bredt ud over fløjene, og så skal vi nok få nogle chancer. Vi skal meget gerne have et mål med herfra, siger Hans Backe, der ikke tøver med at sætte en sigende karakteristik på de kontrastærke slovenere.

- Det er en ubehagelig modstander, siger den 52-årige svensker.

Modstanderen bliver bestemt ikke mindre ubehagelig af, at FCK i lørdagens kamp mod Silkeborg langt fra leverede varen, der kan bringe dem igennem porten til det forjættede land, som til dato har været hermetisk lukket for den københavnske fusionsmastodont.

- Vi har fået at vide, at vi skal lave lidt om i forhold til vores normale spillestil, siger FCK's anfører, Bo Svensson.

- Vi skal fokusere mere på modstanderens spil, end vi er vant til, fordi de spiller et system, som vi ikke så tit møder hjemme i Superligaen, siger forsvarsgeneralen. (ritzau)

Sandhedens halvanden time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce