Sabanovic sparkede Esbjerg fri af bunden

Esbjergs Samel Sabanovic i et skudforsøg

Sabanovic sparkede Esbjerg fri af bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg rykkede søndag eftermiddag endnu et stykke væk fra bunden af SAS Ligaen, da vestjyderne hjemme vandt 3-2 over Vejle, der ligner en nedrykker.

Ove Pedersen har for alvor fået gang i sine Esbjerg-spillere. Søndag eftermiddag besejrede vestjyderne den direkte konkurrent i nedrykningskampen, Vejle, med 3-2.

Hjemmesejren var Esbjergs anden på bare fire dage, og holdet skabte dermed et komfortabelt hul til de øvrige bundhold. Esbjerg rykkede med sejren foran FC Nordsjælland i tabellen, og gabet til nedrykningsstregen er nu på befriende otte point.

Med nederlaget ligger dagens modstander fra Vejle fortsat placeret under stregen, og skal man bedømme vejlenserne på dagens indsats, så ligner Nørreskovens helte en sikker nedrykker.

Det begyndte ellers lovende for de rødblusede, da Allan Gaarde efter et kvarter strakte hals og headede et indlæg fra højre ind bag Esbjerg-keeper Lars Winde.

Glæden varede dog kort. Tre minutter senere trillede midtbanemanden Mikkel Vendelbo udligningen forbi Vejle-målmand Jimmy Nielsen, og herefter var der aldrig tvivl om udfaldet af den for begge hold så vitale bunddyst.

Vejle-forsvaret sejlede rundt, og blot to minutter efter indledte Samel Sabanovic sit scoringsshow. Serberen headede flot Søren Rieks frispark i kassen, og godt fem minutter før pausen nettede Sabanovic nok engang til 3-1.

Anden halvleg bød ikke på nævneværdig oprejsning for et pinligt ringe Vejle-hold. Indskiftede Chidi Dauda Omeje reducerede med et kvarter igen, men rigtigt spændende blev det aldrig i Esbjerg, der modsat Vejle ligner en by med SAS Liga-fodbold at byde på i næste sæson.

Sabanovic sparkede Esbjerg fri af bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce